Make up Store SS16 – Mono

Makeupstore Mono
Makeupstore Mono

Industrial sounds, angular shape. Seductive looks and flashing lights. Futuristic mind in monochrome style. Look into the future as Mono.

Det är dags att presentera en ny kollektion från Make up Store SS16. Denna gång har vi kommit till Mono, en monokromt avskalad look. Det är inte min favorit bland kollektionerna då jag har otrolig svårt att göra en bra sminkning med svart. Men om jag lyckats med sminket så kanske jag lär mig att gilla svart runt ögonen. Jag personligen tycker det bara ser ut som någon suttit där och dragit runt med penseln utan några som helst aningar om hur det kommer att se ut.

Kommer ihåg mycket väl att jag älskade dom svarta skorna som tjejerna bar under just Mono visningen. Skall se om jag kan hitta några bra bilder på skorna så ni får se. Självklart tog jag kort även på skorna under en makeupvisning. Ser man något man gillar skall man alltid se till att få det på bild.

Men om vi tittar närmare på kollektionens tre produkter så är dom faktiskt riktigt snygga. Jag får helt enkelt bara ta och lära mig att gilla det produkterna i ansiktet också. Hur svårt kan det egentligen vara, jag bär ständigt svart så varför inte även sminket.

Med hem från visningen fick jag kollektionens två skuggor. Det finns även ett läppstift, Lavender 185SEK. Har varit och spanat på det men fastnade tyvärr inte då det var alldeles för 80 tal. Kan bli riktigt snyggt tillsammans med den mörka skuggan men tyvärr inget jag skulle klä i.

Makeupstore Mono

Moon shadow – Denim är en svart skugga med stänk av silver. Ser helt magisk ut i asken och är grymt pigmenterad. Älskar förpackningen med klicköppning. 165SEK

Makeupstore Mono

Microshadow – Monochrome är en ljus granit grå skugga med reptilmönster. Denna kommer jag nog kunna arbeta fram något snyggt med. Även denna har en grym pigmentering. 155SEK

Makeupstore Mono

Även om du gillar hårda sotningar eller inte så tycker jag absolut att du skall gå och swatcha dessa produkter. Det är bara din fantasi som sätter stopp för vad du kan göra med dom.

Tråkigt nog har båda butikerna som låg nära mig stängt ner så det blir inte lika enkelt att ta sig iväg till en butik och prova på lite nyheter längre. Båda butikerna stängde ner utan förvarning, och snabbt gick det. Ena butiken stängde ner på en vecka utan att nämna något. Kändes lite scary….

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.