Make Up Store SS16 – Beauty Show

Make Up Store SS16 – Beauty Show

Våren kommer snabbare än vi anar och snart har alla snygga färgglada kollektioner intagit våra sminkbord.

Nu har jag haft en skön helg och fått leka lite med min nya kamera bla. Men nu skall jag berätta om i onsdags när jag hade äran att få gå på Make up Store´s vår och sommar visning. Självklart fick min vapendragare Lotta följa med denna dag för att få lite vardagslyx. Vi både lämnade jobbet lite extra tidigt denna dag för att ta oss ut till stora pampiga lokalen där Make up Store håller till. För mig var det en självklarhet att gå på denna visning. Make up Store har alltid varit ett av mina favoritmärken och jag tror faktiskt att det är det första märke som jag köpte hem. Det gick så långt att jag satte köpstopp när jag insåg att hela badrummet var fyllt med produkter från MuS.

Men nu till denna visning. Innan visningen så bjöds det på snittar och dryck för att sedan ta oss vidare in till showroom. Häftig belysning och rökmaskiner som fick mig att sakna nattklubben för en stund. Väl på plats serverades det bubbel i lysande glas. (note to myself, hitta sådana glas inför nästa cocktailkväll).

Under visningen skulle vi få se 7 olika kollektioner. Love, Mono, Safari, Mystic, Prim, Enigma och Diamond. De kommande månaderna bjuder på allt från sockersött till djuriskt, några av kollektionerna finns redan ute i butik. En nyhet som Make up Store släpper är skuggorna Moon Shadow. Riktigt supersnygga!

Make Up Store SS16 – Beauty Show-1

Love är sockersöt med skira läppar och naturlig bas. Somrigt och romantiskt, inte så överdrivet när det kommer till makeup. Mono är motsatsen till Love. Här  har vi hårt sminkade ögon och lite edgy. Lite punkigt och häftiga skor, älskar dom svarta!

Make Up Store SS16 – Beauty Show-2

Safari, ett djuriskt tema som ger oss leoprintade förpackningar. En jordnära makeup med härliga förpackningar, längtar till att få sätta klorna i dom. Mystic är en färgstark kollektion med fokus både ögon och läppar. Här gäller det att inte vara rädd för färg.

Make Up Store SS16 – Beauty Show-3

Prim är en kollektion som jag blev glad av så fort tjejerna kom ut på catwalken. Ett lektfullt retro tema a’la 60tal. Enigma kändes lite som mellanöstern, bronzigt med mycket fräknar. Kanske lite sensuell.

Make Up Store SS16 – Beauty Show-4

Diamond var sist ut och deras årliga bröllopskollektionen. Stora fluffiga klänningar som glittrade i kap med belysningen. Förpackningarna är to die for kan jag lova.

Vi fick en liten present med oss från visningen också. En otroligt lyxig liten minibyrå med fyra av kollektionerna ovan. Ett litet smakprov på vad som kommer ut i butik med andra ord. Jag kommer visa er allt med i separata inlägg då dom kräver ett inlägg för sig.

You Might Also Like

5 Comments

 1. Mickis

  Vad bra plats du fick! 🙂

  1. Annica

   Ja jag tror faktiskt jag måste vara rätt nöjd med min plats! ? Inte varje dag man sitter front row liksom. ?

 2. Amanda Svensson

  Ååååh! Så himla ledsen att jag var tvungen att tacka nej… Deras visningar är ju alltid sååå tuffa!

  1. Annica

   Va trist att du inte kunde komma! Deras visningar är alltid något utöver det vanliga. ?

 3. Get blinded by the beauty of Diamond – Daretobeyou.se

  […] har tidigare visat er kollektionen Love från Make up Stores SS 16 visning jag var på tidigare i februari. Nu har turen kommit till kollektionen Diamond. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.