Make up Store – Love

Make up Store - Love
Make up Store - Love

A sense of romance, a coy smile. Floral beds in overflowing softness. A touch of pink and satin white. Surrounded by everything Love..

Som jag berättade tidigare i veckan så var jag på Make up Store´s stora visning inför vår och sommar där vi bla fick se denna ljuvliga kollektion “Love”. En härligt romantisk look som bjuder på skira toner, rosiga kinder och glada läppar. Nedan kommer jag bjuda på dom två produkter som vi fick med oss hem som arbetsprover. Dessa två låg överst i den lilla minibyrå som jag även berättade om tidigare. Men jag tror faktiskt att jag glömt att visa er den. Skärning helt enkelt! Måste få till några foton på den.

Make up Store - Love


Make up Store - Love

Microshadow Trust är en lavendel lila skugga med lite skimmer i. Den är magisk! Om jag känner mig rätt så kommer den att användas flitigt. Glider på som smör och är väl pigmenterad. Det behövs inga fuktiga penslar för att få till den där perfekta nyansen som sitter tycker jag. Sitter och funderar på lite hur jag skall sminka mig imorgon innan jag går till jobbet. Kanske skall jag testa något nytt och köra denna på ögonlocken. Eller varför inte som en liner längst fransraden.

Make up Store - Love

Favoriten från denna kollektion måste nog vara Moon shadow i nyansen Peach. Den ger ett fantastiskt skimmer utan att vara för mycket. Kan användas som både ögonskugga, highlighter eller där du känner för att ha lite lyster. Perfekta produkten att ha i väskan när man skall gå från arbete till festen. Med lite Peach och du är redo. Tror denna kommer vara otroligt snygg när man fått lite färg i ansiktet.

Make up Store - Love

Den tredje produkten i denna kollektion är Silky Gloss – Catfish. Jag har inte testat den personligen så jag måste faktiskt till att göra det nästa gång jag tar mig till butik. Har du hittat testa någon av dessa produkter ännu?

PR & Policy

You Might Also Like

One Comment

  1. Amanda - Exklusiv skönhetsblogg på BeautyBoulevard

    Åh Trust är ju så himla fin! Jag älskar lila och lavendel i alla nyanser, så snyggt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.