Skönhet & Mode

Make me Stronger.

Ibland behöver man (jag) något som sporrar mig till att ta steget ut. För du vet säkert hur lätt det är att flytta fram eller helt enkelt bara strunta i saker som behövs få gjort. Träning är en sådan sak som är så himla lätt att komma på undanflykter för, i alla fall för mig. Men om jag har roligare träningskläder eller redskap så kanske det blir lite enklare tänkte jag. Så sedan jag började träna har jag letar efter ett par ordentliga träningskläder att använda. Hittade ett par snygga svarta tights med reflexmönster, perfekt när jag går till och från gymmet nu när det är så himla mörkt typ dygnet runt. Men dom passade tyvärr endast till just detta. Så fort jag kom in på gymmet och började röra mig så åkte midjan ner till knävecket och jag var tvungen att dra upp dom hela tiden. Inte så himla skoj!

Började sopa rent webben efter kläder med schysst kvalitet och hyfsade priser. Fastnade tillslut hos Stronger* och beställde hem ett par tights med tillhörande överdel i storlek XL. Tänkte att det borde ju passa efter ha sett andra personer använt den storlek och vara i typ min storlek. När jag väl klickat hem detta så hittade jag andra personer som använde plaggen i en större storlek XXL och såg ut att ha samma hydda som mig. Till min besvikelse så klickade jag in hos Stronger igen och beställde två nya uppsättningar (andra modeller) i XXL. Paketet med XL kom hem och först tänkte jag strunta i att öppna det och invänta det andra paketet. Men kunde inte hålla mig så jag öppnade och testade. Jag tog aldrig av mig plaggen sedan!

Alltså så himla sköna tights och träningstopp. Vet inte hur det är för dig, men om jag hittar något jag gillar så går jag oftast bananas. Sagt och gjort, nu har jag klickat hem fyra uppsättningar från Stronger och älskar dom alla.

Dom första jag köpte var Mania tights* och Mania top*. Älskar den där lilla extra detaljen i bak på tightsen. En liten ficka som ej är synlig från utsidan, men där kan du lägga mobilen. Så smidigt. Och jag lovar att du inte märker av mobilen när den väl ligger där.

Dom andra uppsättningarna jag har köpt är: Vietnam tights* + top*. Etna II tights* + top* och Xoxo tights* + top*. Så nu har jag två set som gör mig glad när jag väl skall träna och ett klassiskt svart set som fungerar i alla lägen. Min sjukgymnast blir lika glad hon när jag kommer till gymmet med dessa plagg.

Jag är väldigt sugen på att lägga en beställning snart igen på lite nya plagg som jag fastnat för hos dom. Men jag vet inte riktigt om min plånbok har råd med det just nu. Nu i februari har jag en hel del andra stora utgifter som måste gå före ett sådant här köp. Fast drömma kan man alltid.

| Hoodie | Leggings | Bikini | Bikini | Jacka |

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.