Magsjuka från hell

Tanken var att jag skulle kommit hem från landet igår full med energi och motivation. Med mig i bagaget skulle jag även ha en massa nya roliga produkter att skriva om. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Istället fick jag mig en däng av magsjukan och vart hemma.

Vaknade i fredags och mådde inte så där jätte bra men tänkte inte så mycket på det. Gjorde mig i ordning och tog min packning för att gå och jobba några timmar innan jag skulle ta mig till tåget. Men för varje minut som gick på jobbet kände jag mig bara sämre och sämre. Efter en timme slängde jag in handduken och gick hem, tänkte att om jag går hem och sover någon timme kanske jag kan ta mig till landet iallafall. Men icke, jag kom knappt innanför ytterdörren innan magsjukan slog till.

Sambon fick tillbringa helgen ensam i stugan med katten och jag fick vara hemma ensam i ett mörkt hus med ett ekande kylskåp. Mestadels har jag bott på badrumsgolvet. Under lördagen ställde världens bästa far upp med att handla lite mat åt mig så jag skulle få i mig någon näring. Tusen tack för det!

Sambo och katt kom hem igår men bosatte sig direkt på källarplan för att slippa bli smittade. Idag mår jag bättre och tänker gå och jobba imorgon. Två hela dagar hinner jag med denna vecka innan jag skall vara ledig och fara mot Edinburgh.

Men i och med denna magsjuka så sprack min planering för veckans inlägg. Även om jag kunnat vid vissa tillfällen så har jag absolut inte velat hålla på med några produkter, så vi lägger om planeringen och kör inlägg på saker jag inte behöver ner och kladda i helt enkelt.

Men nu kör vi, ny vecka och nya mål i livet!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.