Skönhet & Mode

Lyx eller budget för håret

lyx vs budget borstar

Borsta håret när det är blött, big no no! Eller är det verkligen det?

Wet Brush har släppt en borste som skall vara skonsam mot håret när det just är blött. Jag fick en sådan med min Lookfantastic box i mars och vart självklart nyfiken.

Håret verkar absolut inte ta någon skada och borsten glider väldigt lätt igenom håret och reder ut ev tovor. Men jag kände att 158 SEK för en sådan liten borste måste gå att göra något åt, så jag satte igång och letade efter en “kopia”. Skam den som ger sig, men jag hittade en på H&M´s rea för 20 SEK.

Svara helt ärligt nu, ser ni vilken som är lyx vs budget på översta bilden? Hade det inte varit för att borsten i från Wet Brush luktar väldigt starkt, någon plast eller tjära doft så hade jag inte kunnat peka ut dom på direkten.

lyx vs budget borstar 1

Borsten fungerar som det sägs att den skall göra men jag skulle absolut inte ge så mycket pengar för en liten borste. Designen känns lite barnborste måste jag säga. Att den är rosa gör mig inget, men själva modellen är lite barnslig. Skulle jag tappa den så blir det en “kopia” helt enkelt. H&M´s borste finns inte kvar på webben men i butik hittar du den på hyllan för under 30SEK. Ett bättre pris för borsten med andra ord. Fördelen med en liten borste är att den lätt kan åka med i handväskan som en vanlig borste och är man öm i hårbotten är denna rätt skonsam. Så ja det finns fördelar med den, men inte värd pengarna.

lyx vs budget borstar 2

Har ni testat denna från Wet Brush eller något annat märke som fungerar bra på blött hår? 

//Annica

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.