Lykoboxen nr 34

Lykoboxen nr 34
affiliatelänkar

Lyko släpper med jämna mellanrum en box, och idag tar vi oss en titt på Lykobox nr 34. Bättre sent än aldrig då jag helt glömt bort denna, men det behöver inte betyda att innehållet är dåligt.

Jag glömde helt bort att visa er Lykobox nr 34 innan jag for iväg till landet. Eller om jag skall vara helt ärlig så glömde jag faktiskt bort att öppna den tom. Var så nyfiken på deras sommarbox att denna kom lite i skym undan.

Så för att inte glömma bort den helt så tänkte jag visa den för er idag. Innehållet fick följa med vända nr 2 till landet så jag kunde utforska vad som fanns i den. Men jag kommer troligen inte börja testa något redan nu utan spar till höstmörkret tagit oss med storm och man behöver lite uppmuntran.

Lykoboxen nr 34

GAIA – Bodywash Lavender & Frankincense*
En ekologisk duschtvål som doftar svagt av lavendelolja. Den skall göra huden återfuktad och silkeslen. Innehåller avokadoolja, ginko biloba och ginseng.
Pris: 135SEK / 250ml

Lykoboxen nr 34

LYKO – Skrubbhanskar*
Lyko lanserar skrubbhanskar och dom kommer perfekt till höstskrubben. Ett bra verktyg att ta bort döda hudceller över kroppen om man inte vill lägga massa pengar på bodyskrubs. Dessa blir även bra att använda inför applicering av brun utan sol.
Pris: 49SEK / par

Lykoboxen nr 34

VITA LIBERATA – Luxery tan fabulous*
Jag har sedan tidigare använt många av Vita Liberatas produkter och älskar dom. Denna skall återfuktande brun utan sol lotion skall bli väldigt trevlig att testa. Perfekt att komma tillbaka till kontoret efter semestern och ha då där snyggt solbrända ben. Gillar att den är doftfri och att man dessutom ser på direkten var man applicerat produkten.
Pris: 305SEK / 100ml

Lykoboxen nr 34

RESQ – Travel kit Schampo & Balsam*
Schampo och balsam i små travel size flaskor. En härlig svag doft av godisbutik. Dessa skall passa alla hårtyper och kommer mycket troligt att få följa med på nästa resa.
Pris: 59SEK / 50ml

Lykoboxen nr 34

VIOLENT EYES – Sapphire Glitteratti Eyes*
Aldrig testat ögonapplicationer tidigare, endast på läpparna. Skall bli intressant att testa även då jag kanske inte går ut med rosa glittriga ögon speciellt ofta. Kanske något för den perfekta eyelinern när man har bråttom?
Pris: 99SEK / 8st

En bonusprodukt som följde med var en provpåse av Egyptian Magic Skin cream.

Lykoboxen nr 34

Jag förstår som sagt inte hur jag kunde “glömma” att öppna denna box när jag väl fick den. Är absolut nöjd med innehållet och kommer så snart som möjligt börja testa alla produkter.

Lykobox nr 35 finns i handeln  nu och kostar 119SEK. Snart tror jag även att Lykobox nr 36 släpps!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.