Lykobox nr 33
Skönhet & Mode

Lykoboxen nr 33

En ny box har hittat till Daretobeyou. Denna gång är boxen rosa och fyrkantig, med ett klart budskap om vart den kommer ifrån på locket. Det går inte att missa att även Lyko kör med boxar. En box utan tema kan innehålla precis vad som helst.

För inte allt för länge sedan klickade jag hem Lykoboxen nr 33. Ni kanske har förstått att jag gillar boxar. Lyko har en tjänst där du beställer en box varje gång dom släpper en ny, så alltså inget du kan prenumerera på. Fördelen är att du själv väljer om du vill ha boxen eller inte just vid det tillfället, nackdel är att du inte fyllt i en profil och produkterna anpassas lite för dig. Ni kanske kommer ihåg att jag köpte julboxen i februari, så du kan när som helst beställa en box bara dom finns kvar på lager.

BURT´S BEES Hans salve (109SEK / 85g)
Här har vi produkten som alltid borde finnas i en handväska. Handsalvan som kan rädda dom flesta torra områden och inte bara på händerna. 100% naturliga botaniska oljor, örter och bivax gör att du lätt kan använda det på läpparna utan att bli förgiftad om du skulle råka smaka.

Lykobox nr 33

LAYLA COSMETICS Nagellack Ceramic effect-serie (99SEK / 10ml)
Ett nytt märke bland nagellack för mig. En stadig flaska men med något tråkig pensel. Har dock inte testat ännu så jag skall  inte uttala mig allt för mycket om penseln. Färgen går mot ljust aprikos och passar bra nu till våren då det är ljusa färger som pryder naglarna.

REJUVI H Skin healing gel (250SEK / 150ml)
Även här har vi ett nytt märke för mig. Denna ser jag fram emot att prova då den skall ha flera användningsområden så som lindra och desinficera olika typer av irritationer, rodnad och inflammationer. Aloe vera, kamomille och allantoin skall hjälpa hudens naturliga återhämtning. Används under dag- eller nattkräm.

GOLDWELL CONTROL  Kerasilk schampo + inpackning (255SEK / 250ml + 325SEK / 200ml)
Hårbehandlingar tackar jag oftast aldrig nej till då mitt hår behöver det. Dessa två produkter skall bli intressanta att prova då det var evigheter sen jag använde mig av Goldwell.  Dom här skall få ett svårhanterligt hår att bli slät och glansigt igen. Jag kan inte påstå att jag inte har slät här men glansigt hår är alltid snyggt. Med lite keratin och silkesprotein blir kanske mitt hår som nytt igen. Doften var ingen höjdare på schampo men inpackningen luktade ljuvligt.

Boxen var verken dålig eller bra måste jag säga. Visst fanns det produkter som jag kommer ha användning för men inget wow. Just nu skulle jag vilja få en box som verkligen får ett kaboom! Överraska, imponera ja kör nåt utöver det vanliga helt enkelt. När box nr 34 kommer upp till försäljning så kommer jag troligen klicka hem en, är alldeles för svag för att låta bli.

Lykobox nr 33
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.