Lykobox Summer Edition
Skönhet & Mode

Lykobox Summer Edition med något för alla områden


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


Sommar, semester och små packningar. Lykobox Summer Edition kommer verkligen precis i tid för att få åka med i semesterpackningen detta år. Boxen som täcker dom flesta områden denna omgång.

Det var inte många dagar sedan men håll i er, nu kommer det ytterligare en box, Lykobox Summer Edition* i bloggen. Lyko* har som många av er redan vet en box som vi kan köpa vart efter, det är ingen prenumeration utan den släpps vid olika tidpunkter på året. Ibland är det säsongsboxar och några “vanliga”. I dag är det dags att visa er årets sommarbox.Lykobox Summer EditionFörst vill jag prata lite om själva boxen innan jag går över på innehållet. Tidigare när jag köpt dessa boxar så har jag sparat boxen för att ha nagellack i. Med den perfekta höjden på boxen kan jag utan problem förvara alla mina nagellack. En färg för varje box har det blivit så ni kan tänka er stapeln med boxar jag har här hemma. Då boxarna alltid är vita med svart text på locket så smälter dom rätt bra in i inredningen på kontoret. Men, japp det kommer ett men. Nu har dom gjort om boxarna. Förutom att höjden på boxen är finito så har dom även gjort så att locket sitter fast på själva boxen och öppnas med en magnet på ena sidan. Inte alls bra!Egentligen behöver jag inga nya boxar till nagellacken nu då jag har till alla färger, men den gamla designen var så bra tycker jag. Varför göra om ett vinnande koncept?? Okej men nog om designen, vi hoppar över på innehållet istället. Eftersom det är sommartema så är boxen fylld med ÅTTA produkter som skall underlätta ditt liv i sommar.Lykobox Summer EditionCICAMED – Serum C antioxidant(449SEK/30ml )
Lyko om produkten: Serum c är ett skyddande och återfuktande vitaminserum rikt på kraftfulla antioxidanter och effektiva fuktgivare. Kan användas morgon och kväll.
Jag tycker till om produkten: Har absolut inget emot att få ett serum i boxen. Så bra med en mindre förpackning på just sådana produkter så jag kan testa mig fram och se om den verkligen fungerar för mig. Kanske åker den med i en packning under året.Lykobox Summer EditionEMITÊ – Long Lash Waterproof Mascara(260SEK/11ml )
Lyko om produkten: är en skonsam mascara för känsliga ögon. Mascaran ger långa och fylliga ögonfransar med djup svart ton. Borstens ergonomiska form gör det enkelt att komma åt varje enskild ögonfrans utan kladd. Long Lash waterproof Mascara är det bästa valet för dig som önskar en skonsam vattenfast mascara som ger fylliga, långa och separerade ögonfransar med vacker glans.
Jag tycker till om produkten: En vattenfast mascara är det jag helst använder. Är osäker på om jag tidigare testat just denna men förpackningen känns igen. Gillar inte att det är svart text på svart förpackning, är det inte meningen att en skall se vad som står. Gillar att den inte luktar en massa så att mina ögon inte börjar tåras. Kommer absolut att testas nu i sommar när det är lätt för att bli svettig eller kanske under ett bad för att se om den verkligen håller.Lykobox Summer EditionHAWAIIAN TROPIC – Satin Protection Lotion (SPF15)(79SEK/100ml )
Lyko om produkten: Solskydd med Ultra Radiance-formula som mjukgör och ger huden fin lyster. Lätt, snabbabsorberande formula som skapar en behaglig känsla på huden och inte lämnar en kladdig yta efter applicering.
Jag tycker till om produkten: Älskar dessa produkter! Lite klent dock med endast SPF 15 men det är bättre än inget alls. Lagom liten förpackning så jag kan slänga ner den i väskan och bättra på under dagen.Lykobox Summer EditionNEVIN COSMETICS – the Empress Collection(129SEK/4g )
Lyko om produkten: Fantastiskt krämiga matta läppstift fullpackad med vackra intensiva färger. Med dess mjukgörande ingredienser blir dina läppar härligt återfuktade.
Jag tycker till om produkten: Zoe var den nyans som jag fick, vet inte om det var olika i alla boxar dock. Läppstiftet i sig är verkligen kanon. Håller sig fast väldigt länge och kladdar inte av sig på allt. Har lite svårt för färgen dock, men det är en annan historia. Kanske blir det ett nytt inköp snart och se om jag hittar en färg som passar just mig.Lykobox Summer EditionREN SKINCARE – Ready Steady Glow Aha Tonic(399SEK/250ml )
Lyko om produkten: En skonsam daglig tonic som är formulerad med hudens hälsa i fokus. Hjälper hudens naturliga exfolieringsprocess samtidigt som den omedelbart boostar lystern och ger huden en slätare yta.
Jag tycker till om produkten: Även denna produkt är perfekt i mindre storlek då jag får testa mig fram. Har för mig att jag testat denna tidigare och varit nöjd. Den åker med på nästa resa då jag inte har någon annan tonic i resestorlek.Lykobox Summer EditionTONI & GUY – Body Amplify Creation Hairspray(99SEK/250ml )
Lyko om produkten: Absolut stadga och kontroll som tar ditt hår genom dag och kväll. Antistatisk och ger antifuktskydd. Spraya jämnt över torrt, stylat hår. Idealisk för rätt nivå av ordentlig, pålitlig stadga utan stelhet.
Jag tycker till om produkten: Hårspray använder jag inte alls ofta, om inte ens aldrig faktiskt. Men någon gång kan det dyka upp tillfälle då jag behöver och då skall jag testa denna. Funderar faktiskt på att klippa lugg snart så då kanske jag blir i behov av en hårspray så luggen hålls på plats.Lykobox Summer EditionDEODOC´S – Intimate Soap(59SEK/50ml )
Lyko om produkten: Nicole har tillsammans med läkarteamet hos DeoDoc skapat en egendesignad intimtvål som passar den moderna kvinnans livsstil. Nätt förpackning som får plats i gymväskan och handbagaget vid flygresor. Allergenfri blommig och fruktig doft som är inspirerad av Nicoles somrar bland solrosfälten i Toscana. Produkten har pH 5, är tillverkad i Sverige & 100 % vegan friendly.
Jag tycker till om produkten: Detta är väl egentligen en produkt du inte alls går och köper på egen hand i butik. Så ett stort plus när den dyker ner i en box. Gillar tänket men kanske tycker att ett samarbete med en influenser för att få lite “sommar touch” på det är aningen överdrivet. Kanske behövs det för att vi kvinnor skall lägga märket till sådana produkter. Hur många intim tvålar äger du?Lykobox Summer EditionBÉLLAPIERRES COSMETICS – Glow Roller(299SEK/12g )
Lyko om produkten: Béllapierres Cosmetics Glow Roller Highlighting Kit innehåller 6 highlighters som passar många hudtoner. Framtagna av tre säkra och naturliga ingredienser innehåller dessa rollers rena pigment som appliceras direkt på huden tonas ut sömlöst.
Jag tycker till om produkten: Den glow roller som jag fick i boxen var “Champagne”, en nyans som faktiskt fungerar otroligt bra just nu på sommaren. Den gick ett väldigt fint glow utan att bli överdrivet på en solkysst hud. Perfekt liten roller som du lätt stoppar ner i handväskan när du skall ut.Lykobox Summer EditionGillar boxen i sin helhet om vi bortser från själva boxen. Det är verkligen produkter som kommer att användas nu under sommarhalvåret. Oavsett om du är ute och reser eller är hemma så kommer produkterna till användning. Priset kanske känns lite häftigt (199SEK) men när det är produkter som verkligen kommer till användning så är det kanske värt pengarna tycker jag. Nu ser jag fram emot att se vad dom hittar på till nästa box, och framför allt se när den dyker upp.


Boxen går som sagt inte att prenumerera på utan Lyko släpper dessa boxar med jämna mellanrum. Utöver den vanliga “Lykoboxen” finns även en för män och så en som spelar på säsongen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.