Lyko Summer Edition
Skönhet & Mode

Lyko Summer Edition

Sommar, sol och skönhet! Dom tre går hand i hand nu när jag sitter här med Lyko Summer Edition. En box som skriker efter att min semester skall börja.

Vi börjar veckan där vi avslutade förra, med en box. I dag tar vi en närmare titt på Lyko Summer Edition! Även då semestern inte är här riktigt än så är sommaren hos oss. Ibland är jag rädd att den skall vara över när min semester väl börjar, men vi håller tummarna för att det blir som förra året. Då slog den riktiga sommaren igenom när augusti intog vår kalender.

För er som inte vet så har även Lyko en skönhetsbox, och ni vet hur mycket jag älskar boxar! Vita höga boxar som är perfekta att återanvända när innehållet är förbrukat. Jag personligen förvarar nagellack i dom, perfekt höjd så att även dom högre flaskorna får plats. Men det är inte det vi skall prata om idag. Idag ska vi fördjupa oss i en av sommarens boxar från Lyko, Summer Edition. Japp jag har en till sedan, men den är ingen sommar edition utan deras vanliga box. Lyko har ingen prenumerationstjänst på deras boxar utan man klickar hem en vart efter dom släpps.

Om jag inte har helt fel så kommer det en i månaden, men jag kan ha fel. För 99SEK får man en box fylld med fem produkter, det kan vara allt från smink, hårvård till doftljus. Ni som handlat hos dom förut vet vad dom säljer.

Lyko Summer Edition

Men nu hoppar vi över till Lyko Summer Edition!

TREETS Nourishing Spirits Miracle Oil (39SEK / 50ml)
Första produkten verkar vara som gjord för mig. En mirakelolja för hela kroppen. Med 6 naturliga oljor som tex baobabolja, marulaolja och E vitamin skall den hjälpa mot uttorkad och åldrande hud. Den skall även hjälpa till att minska bristningar och ärr. Denna kommer absolut att testas!

JACK BLACK Intense Theraphy Lip Balm (95SEK / 7g)
Lip balms kan man aldrig ha för många utav. Älskar namnet av någon anledning, kanske får det mig att tänka på den sköna skådisen, Jack Black. Detta lip balm luktar mint och kommer nog att försvinna iväg till sambon. Den är berikad med antioxidanter, lugnar och mjukgörande för torra, nariga och irriterade läppar. SPF 25 är ett stort plus.

TANCAN Solspray Bronze (299SEK / 250ml)
Sätter man min arm mot mitt ben så kan man lätt tro att det är två olika personer. Kanske kan denna solspray göra oss till en komplett människa igen. Gillar att detta är en svensk produkt. Jag kommer att testa denna och visa här i bloggen hur det blev. Är lite orolig bara över att torktiden är 4-6 timmar. Kan bli lite tricksigt kanske.

NIVEA Sun Protect & Moisture (79SEK / 200ml)
Här vart jag faktiskt lite besviken. Med all media som förespråkar hög SPF under svenska sommaren hade jag hoppats på kanske 30 eller 50. Men denna solkräm kom i endast SPF 6! Visst det är bättre än ingenting, men när har man så lågt som 6 när solen gasar? Annars så gillar jag NIVEA´s produkter när vi kommer till solkrämer så hade det kommit med högre SPF hade det varit en fullpott.

COCOA BROWN Chocolate Whip (95SEK / 75ml)
Måste faktiskt säga att jag vart rätt besviken när jag tog upp denna produkt ur boxen. En till bus produkt! Men icke. Detta är nämligen en lotion som du skall ha innan du applicerar din bus produkt. Jag vet att tjejerna var helt luriska när dom kom över detta märke på Primark tidigare i år men jag har själv inte testat Cocoa Brown tidigare. Skall bli intressant att testa. Kanske skall testa denna samtidigt som TanCan för att se om det håller längre.

Lyko Summer Edition

Så vad tycker ni om LYKO Summer Edition? Jag personligen gillar boxen, det var en bra blandning på produkter och boxen följer verkligen temat. Och tre fullsize är inte fy skam. Ser fram emot att testa alla produkter nu så fort jag får lite tid att visa mig ute i solen. Håll utskick för snart släpper dom Lyko Box nr 35!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.