Lyko boxen Jul edition
Skönhet & Mode

Lyko i en liten box

I förra veckan vart jag sugen på att shoppa lite på Lyko och började titta runt vad som fanns. Egentligen var jag bara ute efter en sak men jag lämnar aldrig en butik utan att tittat in resten av sortimentet.

Lyko är den första onlinebutik inom skönhet som jag använt mig av, så med andra ord har den butiken hållit mig sällskap i några år nu. Jag hittar ofta det jag söker och rätt ofta kommer det en box med mera än vad jag egentligen borde beställt. Sen Lyko köpte upp Bellbox och tog över butikerna runt om i sveriges gallerior så handlar jag ofta min hårvård där. I somras gjorde jag min stora hårförändring i en av butikerna. Förändring kanske det inte var men det är inte ofta jag tar mig iväg till en riktig frisör och ber dom göra något utöver det vanliga som att bara klippa topparna.

Lyko boxen jul edition

Men tillbaka till vad jag skulle skriva om. Förut så brukade jag köpa Lyko boxen när jag beställde andra saker så jag var lite små sugen på att se om den fortfarande fanns kvar. Lyko boxen är ingen box man kan prenumerera på utan man lägger en beställning varje gång det kommer en ny bara. Den innehåller oftast fem olika produkter i mindre storlek från deras sortiment. Innehållet kan vara allt från hud- och hårvårdsprodukter till smink. Denna gång fastnade jag för deras jul edition. Jo jag vet att det är februari nu men om boxen finns kvar så vill jag gärna testa. Och enligt bilden så verkade inte själva boxen speciellt julig.

Lyko boxen jul edition

Hur söta är inte dom två små flaskorna från Happy Crazy Mine! Denna lilla repairing duo skall bli intressant att prova. Duon är som gjord för mitt hår. Skadat, torrt och kemiskt behandlat. Luktar amazing och inte för starkt.

Lykoboxen-5

Vi fortsätter lite med hårvård. BC Volume Boost Refresher från Schwarzkopf kommer den ge mitt platta hår volym. Likt ett torrschampoo skall denna kunna fräscha upp håret mellan tvättarna. Nu ska det testas och se om det ger en vitt hinna eller luktar för starkt innan jag ger mitt slutgiltiga tyckte. Moroccan Oil en fuktgivande stylingkräm som jag har en hel del av redan men inte använt. Men jag kanske måste till att prova snart så jag vet om produkterna är så bra som alla säger.

Lyko boxe jul edition

Jag älskar ljus och ibland doftljus, bara dom inte är för starka. Detta ljus från Yankee Candle fick tyvärr se sig om efter ett nytt hem rätt omgående. Det luktade alldeles för starkt, lite svagare och jag hade gillat den fräscha lukten. Fördelen med detta ljus är när dom kommer i burk med lock då man kan stänga in doften när det blir lite för mycket. Nu känner jag fortfarande doften här hemma.

Det kanske inte var några wow produkter i boxen men jag gillar att få testa nya produkter och när dom kommer i små förpackningar passar mig perfekt. Jag kommer troligen fortsätta att köpa deras små boxar i framtiden när jag handlar andra saker där. När jag började köpa “boxarna” så var det små svarta presentpåsar man fick och inte en fin vit box.

Har du testat någon av deras boxar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma -Merakibeauty.se 17 februari 2016 at 09:30

  jag visste faktiskt inte att de hade beautyboxar 🙂

  • Reply Annica 17 februari 2016 at 21:28

   I början gick dom inte ut med att det var beautyboxar har jag för mig, men nu har det blivit så trendigt att dom flesta hänger på. Alltid kul med boxar där dom inte fokuserar på ett speciellt märke. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.