Skönhet & Mode

Löwengrip Care & Color – Clean & Calm Facial Cleanser

Löwengrip Care & Color - Clean & Calm Facial Cleanser

Löwengrip Care & Color´s produkter har nu använts under en längre tid hemma hos mig och jag skall försöka ge er en bild av det senaste tillskottet Clean & Calm Facial Cleanser.

Som jag har skrivit tidigare så var jag inte så jätte imponerad av torrshampo “Good to Go” så jag var lite skeptiskt när denna lilla tub landade i mina händer. Men man måste ge produkter en chans att få visa vad dom verkligen går för. Så med det sagt drar vi igång mitt lilla försök till ett rent ansikte.

Löwengrip Care & Color - Clean & Calm Facial Cleanser

Förpackningen känns lätt igen genom den vita grunden och guldtexten. Stilrent och enkelt! Tuben är väldigt liten och kan tro att den inte kommer hålla speciellt länge. Den svagt rosa tvålfria gelén ger en lätt löddrande effekt med ingredienser som både lugnar och rengör.

Jag såg verkligen fram emot att få testa denna produkt då jag har mycket bra om den. Och eftersom LCC produkterna är gjorda för den med känsliga hy så kände jag mig lugn.

Doften är väldigt mild men luktar lite tvättmedel. Vet inte om jag tycker det är positivt eller negativt faktiskt.  Den skall lukta Woodland flowers (Toppnot: Äpple, persika. Hjärtnot: blommor, gräddiga inslag. Basnot: bärnsten, mysk, cederträ)

Löwengrip Care & Color - Clean & Calm Facial Cleanser

Efter första försöket blev jag väldigt tveksam till om jag ville fortsätta använda produkten. Bara på några sekunder kände jag att något var fel. Min hy blev rödflammig och började brännas. När jag sköljt bort allt fick jag leta fram min fetaste kräm och smörja in ansiktet med för att mildra brännan. Testade ytterligare två gånger och fick samma resultat så då la jag faktiskt tuben på hyllan.

Löwengrip Care & Color - Clean & Calm Facial Cleanser

Jag bytte hudvårdsrutiner i några veckor och ville då testa denna produkt igen. Det kändes som jag fått hyn i bättre balans och vågade då testa. Är väldigt glad över att jag tog det beslutet. Nu fungerar den nämligen fantastiskt på mig. Ansiktet blir rent och fräscht utan att torka ut och ge mig en allergisk reaktion. Troligen mådde min hy inte så bra innan och blev då extremt känslig.

Löwengrip Care & Color - Clean & Calm Facial Cleanser

Du behöver inte alls använda speciellt mycket vid varje tvätt så tuben räcker längre än du tror. Ett extra plus är att denna produkt kan användas i hela ansiktet och behöver inte någon kompletterande produkt för ögonen.

Clean & Calm finns bla att köpa hos Nordicfeel, Apotea och LCC webshop för 159SEK / 75ml.

 

PR & Policy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pingis 18 december 2015 at 15:48

  Fina bilder!

  • Reply Annica 19 december 2015 at 10:39

   Tack så mycket Pingis! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.