Skönhet & Mode

Löwengrip Care & Color – 18 Hours Mascara

LCC Mascara-2

Hon är multientreprenören som gett sig in i skönhetsbranschen. Vet hon vad vi vill ha och behöver eller är hon helt ute och cyklar. Isabella Löwengrip är kvinnan som vet vad hon vill.

Att Isabella Löwengrip aka Blondinbella är en multientreprenör är inget att snacka om. Hon har länge velat utveckla en egen skönhetsserie efter hennes olika behov. Isabella har sedan tidiga tonår haft problem med känslig hy och acne så hon har troligen koll på vad som funkar och inte.

LCC´s vision är att skapa ett fullständigt skönhetssortiment inom både inre och yttre skönhet. Hösten 2015 lanseras de första home-spa produkterna. Märket är för mig nytt då jag sedan tidigare nästan alltid varit emot det där med att offentliga personer ger sig in på skönhetsmarknaden. Några gånger har jag fått äta upp det då några offentliga personer lyckats med deras produkter. Hur har Löwengrip lyckats med sina?

Idag skall vi ta oss en tur med LCC – 18 Hours Mascara. En hit eller diss? Mascaran beskrivs såhär “En volymgivande mascara som ger fantastisk längd och fyllighet till fransarna. 18-hours mascara har en lång hållbarhet, ger dig fabulösa fransar och en intensiv blick.”  Är det här mascaran som klarar 18 timmar i regn eller solsken även då den inte är vattenfast.

LCC Mascara-5

Vänster bilden är tagen på morgonen,  helt osminkad. Höger bild är tagen 13 timmar senare med mascaran fortfarande på. //annica

Annica-rundAnnica recenserar:
Jag personligen bär dagligen mascara, utan något på fransarna känner jag mig naken helt enkelt. Under en längre tid har jag försökt hitta en mascara som passar mina vardagsbehov. Mina “krav” är lätt applicering utan kladd, får inte smula eller lägga sig under ögonen och ska hålla en hel arbetsdag. Jag blir alltid lika glad när jag får prova en ny mascara och hoppas självklart på den skall vara min favorit. Vid första anblick när jag tar ut och tittar på borsten måste jag erkänna att mina förhoppningar försvann. Borsten är otroligt stor mot mina andra som jag använder. Men när jag väl började applicera mascaran så gillade jag borsten, du kommer åt överallt utan att den kladdar av sig. Det kanske bara är jag som är känslig men jag luktar alltid på en mascara, luktar den för mycket brukar jag oftast inte fortsätta att använda dom. Denna håll sig inom ramen för användbara, så doften är det inget fel på. Om den ger någon speciell volym vet jag faktiskt inte men jag gillar det den gör. Den ger mig vardagsfransar utan att det blir överdrivet och klumpigt. Att den sedan håller en hel dag utan att smula eller lägga sig som panda ögon är ett stort plus. Den har även levererat i regnoväder genom att sitta precis där den skall.

LCC – 18 Hours Mascara kommer fortsätta att vara min vardagsmascara och troligen bytas ut mot en till när denna tar slut.

LCC Mascara-1

Emma-rund (2)Emma recenserar:
Jag måste erkänna att jag kände mig lite skeptisk när jag såg mascaraborsten på LCC – 18 Hours Mascara för första gången. Jag trodde att den skulle vara svår att applicera med och bara resultera i kladd. Och visst tar det en stund att vänja sig vid en ny borste, men jag tycker att jag kom in i det väldigt snabbt. Nu tycker jag om borsten och det faktum att den tjocka delen ger volym till fransarna och den smala delen är perfekt för att komma åt längst in i ögonvrån. Mascaran ger precis den volym jag vill ha och gör att fransarna verkligen syns, vilket är något jag söker efter hos en mascara. Mascaran håller sig hela dagen utan att smula under ögat och den klumpar sig inte heller lätt vid applicering. Mascaran är snäppet dyrare än de mascaror jag har köpt tidigare, men tycker ändå att priset är rimligt.

Detta har definitivt blivit min favoritmascara just nu och den kommer få följa med mig under hela sommaren, både till vardags och till fest!

LCC Mascara

LCC 18 Hours Mascara finns att köpa på Nordic Feel , Löwengrip och utvalada Apoteket Kronan. Ca pris är 159:-. Missa inte när vi recenserar Good To Go – Dry Shampoo från LCC lite längre fram nu i Juli.

//Annica

*Detta är ett pressutskick. Våra åsikter är 100% våra egna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.