Love tags by Jane Kønig
Skönhet & Mode

Love tags by Jane Kønig – En kärleksförklaring

Lyx i en liten ask. Tre små love tags by Jane Kønig, kanske en hemlig kärleksförklaring eller en hyllning till någon du håller varmt om. Här kan man variera sig bland material och symboler.

Några dagar innan jul kom ett härligt paket hem till mig. Det var lite som en förtidig julklapp kan man säga. En söt liten ask från Jane Kønig. Jag är en liten sucker för  halsband, ja eller smycken i ren allmänhet. Men kommer smycket i en snygg förpackning blir jag lite extra glad. För vem gillar inte snygga och lyxiga förpackningar. Som sagt i den lilla påsen låg det en liten rund ask. Bara där vart jag kär!

Love tags by Jane Kønig

Jag hade beställt ett halsband med tre stycken love tags i silver, med gravyren A <3 F. Lagom stora berlocker med inte allt för små tecken. Det skall gå att se vad det står på dom utan att behöva bli närgången. Love tags finns att köpa i fyra sorters silver: Sterling, rodierat, rosaförgyllt och förgyllt. Jag valde sterling silver då det är de material jag oftast använder, är dock sugen att på skaffa något i rosaförgyllt silver för att det är otroligt snyggt.

Love tags by Jane Kønig

Standard längden på ankarkedjan som jag köpte är 42cm, men jag valde att ta något större och satsade på 60cm. Det finns även i 80cm för den som vill ha ett riktigt långt halsband. Det finns även kulkejda att välja på, kan vara ett bra alternativ om du vill köpa till en kille. Jag vet inte varför, men jag förknippar kulkedja med manligt. Kanske helt fel, men det är iallafall så jag känner. Vilket fall som helst så tycker jag ankar- och kulkedja är lika snyggt.

Love tags by Jane Kønig

Visst är det vackert, matt sterling silver som inte ser så plottrigt och billigt ut. Ett unikt smycke som har en personlig betydelse för just dig. Sådana smycken gillar jag lite extra. Danskar är otroligt bra på design det skall vi inte sticka under stolen med. Stilrent men ändå något personligt över det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ett hjärta runt min hals från Jane Koenig • Daretobeyou.se 23 mars 2017 at 22:13

    […] en tid sedan hade jag ett samarbete med Jane Koenig. och visade ett underbart halsband med en love tag. Nu har jag fått en berlock från Jane, otroligt […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.