Lotta färgar håret rosa

Färgexplosion med L'oréal Colorista

Vi har gått igenom produkterna, men hur blir det i verkligheten? Lotta färgar håret rosa och här kommer resultatet.

Nu fortsätter vi dagen med att se hur det gick för Lotta när jag färgade hennes hår rosa. För att inte riktigt gå all in första gången så körde vi på med L’oréal Colorista 1-2 weeks washouts i nyansen Dirty Pink Hair 99SEK.

Lotta färgar håret rosa

Lotta är mörk i grunden men har så länge jag känt henne blekt håret, så dessa produkter är som gjorda för henne. Och för dom som känner Lotta vet att hon är tjejen med det lilla rosa. Sist hon gick till frisören vågade dom inte färga hennes rosa utan gjorde lite skiftningar. Dessa skiftningar syntes enligt min mening inte alls. Så nu skulle jag minsann se till att färgen syndes.

Lotta färgar håret rosa

Som ni ser har Lotta väldigt mycket och tjockt hår. Skulle vi färga hela håret på henne behövdes minst 2 förpackningar. Jag var hela tiden rädd att tuben skulle ta slut och färgningen skulle bli ojämn. Ovan är håret inte riktigt torrt men man ser ändå väldigt tydligt hur pass bra färgen tog. Vi lätt färgen sitta i under 20 min innan hon sköljde ur det.

I verkligheten tyckte inte jag att det blev så skarp linje som det ser ut på bilderna. Efter en tvätt tror jag detta kommer bli grymt snyggt. Lotta säger själv att hon blev otroligt nöjd. Nästa omgång skall vi testa att blanda lite rosa och lila slingor i håret istället, tror det kan bli otroligt coolt på henne. Jag körde några slingor i hela håret för att mixa till det lite.

Ett tips är att skaffa ordentliga silikonhandskar eller liknade och ha till detta. Handskarna som följer med i förpackningen är så stora och otympliga, det är bara jobbigt att försöka hålla på med dom.

Vem säger att man någonsin blir för gammal för att leka med färger!

Pst. Lotta har faktiskt börjar blogga nu, eller hon har startat upp en blogg men inte riktigt börjat blogga än. Jag kommer köra en gästinlägg lite senare idag som hennes första inlägg. Och självklart kommer de handla om just detta inlägg.

You Might Also Like

One Comment

  1. Lotta Åsberg

    Super nöjd! Många fina komplimanger har jag fått. Någon undrade om Annica var frisör. ?? Tack igen för jobbet! ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.