Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead

Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead

Många av oss har inte råd att gå på salong för att fixa långa och täta fransar, därför skulle en hel kväll med att få lära sig använda lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead bli otroligt intressant.

I förra veckan tog jag mig iväg till Bangerhead med Lotta för att träffa Sweed Lashes. Vi skulle få lära oss hur man applicerar och bär lösögonfransar på bästa sätt. Jag måste faktiskt erkänna att jag är otroligt dålig på det där med lösögonfransar. Mitt tålamod är inte som det varit och fransarna åker väldigt lätt tillbaka i asken. Så denna kväll tänkte jag ta åt mig av lite trix för att lyckas på fransarna bättre.

Sweed Lashes startades av Gabriella Elio som är en väletablerade make-up artist. Drygt ett år efter uppstart har hennes varumärke lyft marknaden för lösögonfransar till en helt ny nivå. För ni har väl  inte missat dom söta askarna med härliga namn? Visste ni att Gabbi döpt fransar efter sig själv.
Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead
När vi anlände till Bangerhead Studio bjöds det på bubbel och små härliga bakverk. Svårt att hålla sig. Har du aldrig besökt Bangerhead Studio? Ta en promenad till Humlegårdsgatan 14 och titta in där. Det är en Skönhets- och frisörsalongen med professionella frisörskor och auktoriserade hudterapeuter.
Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead
Gabriella berättade om Sweed Lashes och hur dom arbetar med att ta fram lösögonfransar som skall passa alla. Det spelar ingen roll om du har är ljus, mörk eller svart. Sweed Lashes har gjort samarbeten i hop med Linda Hallberg, Ida Sjöstedt och Rebecca & Fiona.
Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead
Har du prövat någon av dessa lösögonfransar? Det här är fransar som inte kommer ifrån djuren och är inte på något sätt testade på djur. När du applicerat Sweeds Lashes egna lim längst fransraden (lösögonfransens) så vänta några sekunder tills det torkat lite. På så sätt fäster dom lättare och glider inte runt lika lätt när du sedan vill få dom att fästa.
Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead
Lotta blev otroligt sugen på att testa lösögonfransar. Hon fick hjälp av Ramina att klippa till ett par så att dom skulle passa henne och får det mycket lättare sedan när hon kommer hem och skall försöka på egen hand. Visst vart det skillnad? Trötta Lotta vart helt plötsligt redo för en utekväll på stan!
Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead
Snygga boxar som gör att man lätt kan ha dom framme. För ni vet väl att man kan återanvända fransarna bara man tar bort limmet efter varje användning? Så nu finns det ingen anledning till att låta dom ligga där i boxarna, på med lim och träna helt enkelt!Lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.