L'oréal Stylista som en godisskål för håret
Skönhet & Mode

L’oréal Stylista är som en godisskål för håret

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Har du börjat fylla upp med påskgodiset än? L’oréal Stylista är som en godisskål för håret, så härliga färger och varianter att du kommer få svårt att välja bara en.

Det var vårdagjämning, solen sken och jag fick ett härligt bud från L’oréal Stylista direkt till dörren i tisdags. Jag ville direkt hoppa in i duschen och tvätta håret för att testa alla produkter som låg i den färgglada boxen. Men tyvärr var jag fortfarande så pass sjuk i influensan att jag inte ville kladda ner några produkter med baciller. Nu har det gått några dagar och jag skall äntligen få klämma och känna på alla produkter. Det är sådana här produkter som får mig att vilja leka med håret mer än att bara sätta upp det i en vanlig ponytail varje dag.

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Så vi vilken ände börjar vi? Nu kommer jag inte ge något stort utvärderande om produkterna då jag inte hunnit testa dom tillräckligt mycket än utan idag är det bara första intrycket som gäller. Säg till om det är någon av produkterna ni är speciellt intresserade av så kanske jag kan börja utvärdera den.

Varje produkt är utvärderad av en influenser. Och ni kan se på själva produkten vem som utvärderat vilken. Ett roligt koncept faktiskt måste jag säga. Undrar hur lång tid det tar innan vi ser en svensk influenser på hyllorna.

The Beach Wave Mist

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Här har vi produkten som fick mitt hjärta att slå lite extra, The Beach Wave Mist* (99SEK) är en saltvatten mist och ni som följt mig här ett tag vet att jag är svag för just detta. Formulan är silikonfri, för eller nackdel är upp till dig att bestämma. Gillar jag denna produkt så tror jag att den kommer användas väldigt flitigt.

The Sleek Serum

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

The Sleek Serum* (99SEK) är ett lättanvändligt serum som skyddar håret mot värmeskador upp till 230°C. Det skall se till att du får den släta och raka looken med riktigt glans. Jag kommer dock testa detta med min nya locktång så speciellt rakt kommer det inte bli. Men är det ett skydd mot värmestyling så varför inte testa.

The Curl Tonic

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

The Curl Tonic* (99SEK) skall hjälpa till att framhäva dina naturliga eller onaturliga lockar. Det kanske är svårt att tro men jag har faktiskt väldigt lockigt hår av någon anledning om jag nu ger tusan i att borsta det efter tvätt, ja eller så kanske jag borde ha något i håret så lockarna håller. Så denna är faktiskt perfekt att testa nu och se om jag har naturliga lockar eller inte. Tänkte testa att använda efter tvätt innan håret torkar men även testa att använda efter att jag gjort lockar med locktången.

The Bun Gel Spray

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

The Bun Gel Spray* (99SEK) Knutar och bullar i alla dess former skall nu hålla hela dagen och kvällen med denna spray. Kanske kommer jag på en ny frisyr som får mig på fall med denna. Brukar oftast inte ha någon produkt i håret när jag sätter upp en knut, men nu kanske det är dags att börja testa lite andra frisyrer.

The Braid Milk

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Flätar du ofta håret så tror jag The Braid Milk* (99SEK) kan vara något för dig. Jag själv flätar inte alls speciellt ofta då jag inte har så långt hår. Eller nä, det är för att jag är så otroligt dålig på att fläta. The Braid Milk är en stylingcreme utan silikoner men innehåller kokosmjölk och skall hjälpa flätorna att hålla upp till 24 timmar. Kanske skulle jag kunna lyckas göra en fläta eller två så jag får testa och se om dom håller.

The Blow-dry Cream

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

The Blow-dry Cream* (99SEK) är tyvärr den produkt jag kommer få minst användning av. Jag fönar nämligen aldrig håret, efter att jag tvättat det så behöver jag bara kliva ur duschen så är det torrt. Inget jag klagar på alls. Så denna kommer jag lämna över till min mor som fönar håret varje dag. Och hon är kräsen kan jag lova, så ni kommer få ett utlåtande om denna i framtiden. Även denna är fri från alkohol, innehåller vindruvskärnextrakt så att ditt hår skall vara lättformat och se naturligt ut.

The Big Hair Spray

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Hårspray är nog en produkt som finns hemma hos alla, men håller dom? The Big Hair Spray* (99SEK) skall hålla för både volym och uppsättning i upp till 24 timmar utan att ge en stel finish. Den innehåller vaniljextrakt vilket känns lite små trevligt måste jag säga. Kommer absolut använda denna gång jag behöver hårspray bara för att se hur den håller måttet.

The Pixie Cream-Wax

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Nu är inte jag speciellt korthårig längre men jag tror minsann The Pixie Cream-Wax* (99SEK) kan användas även av dig som har längre år. Vax kan vara den perfekta produkten att få bort dom där bebisstråna som alltid tittar fram vid hårfästet. Eller så behöver du bara göra i ordning luggen så den inte flyger förbi hela tiden. Denna skall inte vara klistrig av sig och innehåller inte alkohol. Innehåller däremot extrakt från granatäpple, och det är inget negativt med det. Kanske låter jag min mor testa även denna då hon är korthårig.

L'oréal Stylista som en godisskål för håret

Det var en hel del produkter till håret vill jag lova. Har ni hittat någon som verkar så där lite extra intressant? Jag vet inte riktigt vart jag skall börja och framför allt hur skall jag hinna med att testa alla olika frisyrer som jag skulle vilja.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply My secret passions 29 mars 2018 at 19:05

  Så mycket fint hårgodis. Personligen skulle jag vilja höra mer pm curl tonic då jag vill hitta en produkt som håller ihop lockar men som helst inte ska kännas som en stylingprodukt i håret.

  • Reply Annica 31 mars 2018 at 16:48

   Den kommer jag absolut prova! Vill se om den kan få till mina “lockar”. Så uppdatering kommer på den. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.