L'oréal Smooth Sugars Glow scrub - Polishes, Boosts Radiance
Skönhet & Mode

L’oréal Smooth Sugars Glow scrub – Polishes, Boosts Radiance

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vi har gått från kiwi och choklad till druvor. L’oréal Smooth Sugars Glow scrub – Polishes, Boosts Radiance tar oss till den sista i trion bland godsakerna som du troligen kommer vilja ha i ansiktet.

Vi har kommit till den sista av tre nya ansiktsskrubbar, L’oréal Smooth Sugars Glow scrub – Polishes, Boosts Radiance* (149SEK). Dom andra två kan du läsa om här, Clearing Scrub och Caring Scrub.

Att även denna innehåller tre olika sockerarter (brunt, ljust och vitt) av 100 % naturligt ursprung behöver jag nog inte berätta för er. Men det som är unikt med denna är acaipulver som försiktigt skall exfoliera huden, druvkärneolja och monoiolja som är återfuktande och vårdande. L’oréal Smooth Sugars Glow scrub – Polishes, Boosts Radiance skall rena huden och ge den lyster så det är absolut en produkt jag kommer vilja fortsätta med i framtiden. Den har inte samma riv som Clearing scrub utan lutar mer åt Caring scrub.

L'oréal Smooth Sugars Glow scrub - Polishes, Boosts Radiance

Varför jag valde att visa denna sist är för den fick ett minus jämfört med dom andra två. Det är nämligen doften. Både kiwi och choklad luktade gudomligt men denna som är på druvor föll mig inte i smaken. Den luktar inte äckligt, men ändå inte så där gott att jag vill äta upp den. Kanske är positivt då jag kan använda den utan risken att vilja just äta upp den.

Som dom andra två så appliceras denna på rengjort och torrt ansikte, inte på spruckna läppar. Massera huden med lite varmt vatten och skölj sedan av. Men låt bli att stoppa fingrarna i  munnen innan du tvättat av händerna.

L'oréal Smooth Sugars Glow scrub - Polishes, Boosts Radiance

Alla tre känns otroligt sköna mot huden och jag gillar dom skarpt. Använder dom både enskilt och multimaskar. Det ända jag skulle vilja ändra med dessa produkter är att dom skulle ha kommit i tub istället för glasburk. Visst känns det lyxigt med just en glasburk på hyllan men en tub är mycket mer praktiskt. Har du testat någon av dom?


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.