L'oréal Smooth Sugars Clearing scrub - Purifies, cleanses Blackheads
Skönhet & Mode

L’oréal Smooth Sugars Clearing scrub – Purifies, cleanses Blackheads

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

En trio som jag nästan vill äta upp känns som otrolig lyx för ansiktet. Vi startar med L’oréal Smooth Sugars Clearing scrub – Purifies, cleanses Blackheads idag och hoppas på att ni inte blir allt för sugna på kiwi.

L’oréal Paris har släppt tre underbara ansiktsskrubbar och jag tänkte visa er dessa. Clearing scrub, caring scrub och glow skrub. Jag kom i kontakt med dessa under Daisy Beauty Expo i januari och hade väldigt svårt att inte äta upp dom. Idag tänkte jag börja med att visa er L’oréal Smooth Sugars Clearing scrub – Purifies, cleanses Blackheads* (149SEK).

L'oréal Smooth Sugars scrubs

En skrubb gjord på tre olika sockerarter av naturligt ursprung, brunt- vitt- och ljust socker. Och denna skrubb innehåller kiwikärnor. Denna skall exfoliera huden och göra den mjuk samt pormaskar upplevs reducerade. Nu har jag inga större problem med just pormaskar men det var ändå denna jag ville testa först. Alltså doften, ja bara doften får mig att vilja hämta en sked och äta upp innehållet.

När jag sist var på en ansiktsbehandling fick jag strikta order om att inte använda skrubb med korn. Men jag kan inte riktigt hålla mig till den ordern efter ha öppnat denna burk. Jag älskar när det river ordentligt i ansiktet och denna gör faktiskt det. River gör den allt så är du känslig skulle jag rekommendera dig att testa på en icke synlig yta först.

L'oréal Smooth Sugars Clearing scrub - Purifies, cleanses Blackheads

Formulan innehåller också essentiella oljor från pepparmynta känd för sina lugnande egenskaper och citrongräs känt för sina rengörande egenskaper, för att lugna huden, reducera orenheter och ge en ren, fräsch och silkeslen hud.

Det jag gillar med denna mask är att du kan använda den på hela ansiktet och på läpparna. Dock är det lite farligt att ha den på läpparna då risken för att du slickar i dig masken. Självklart skall du inte ha skrubben för nära ögonen. Dock står det på burken att du skall undvika området runt läppar och ögon men jag antar att det endast är en miss av dom då denna skall kunna användas på läpparna enligt all annan information ifrån dom.

L'oréal Smooth Sugars Clearing scrub - Purifies, cleanses Blackheads

Använd upp till 3 gånger i veckan på torr och ren hud. Applicera i ansikte och på läpparna, ta sedan lite varmt vatten och massera skrubben försiktigt innan du sköljer av ansiktet. Kom ihåg att denna skall inte förtäras!


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 22 februari 2018 at 09:58

  Wow vilka bilder! ? fick också order att inte använda skrubb med korn på expot men jag kan inte låta bli L’oreals caring scrub…

  • Reply Annica 22 februari 2018 at 13:44

   Tack! ? Jag älskar att kladda lite med ätbart till foton. Ja men absolut, hur skall man kunna hålla sig ifrån dessa bara för att det är ”korn” i dom. Får vara lite extra snäll med andra produkter istället. ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.