L'oréal Smooth Sugars Caring scrub - Softens, Soothes dryness
Skönhet & Mode

L’oréal Smooth Sugars Caring scrub – Softens, Soothes dryness

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vi tar oss an burk nummer 2 med något riktigt sött! L’oréal Smooth Sugars Caring scrub – Softens, Soothes dryness kan få dig att bli av med sötsuget utan att vara onyttig.

Härom dagen berättade jag om L’oréal Smooth Sugars Clearing scrub – Purifies, cleanses Blackheads och idag är det nu dags att gå vidare till en riktig godisburk, L’oréal Smooth Sugars Caring scrub – Softens, Soothes dryness* (149SEK). Älskar du choklad kommer du älska denna ansiktsskrubb, men håll tungan rätt i munnen.

L'oréal Smooth Sugars Caring scrub - Softens, Soothes dryness

Precis som clearing scrub så innehåller denna tre sockerarter (brunt, ljust och vitt). Men i denna hittar vi även kakaosmör och kokosnötsolja. Båda är kända för sina närande, vårdande och skyddande egenskaper. Dessutom har vi kakaofrö som hjälper till att exfoliera huden, avlägsna döda hudceller och ge dig en riktigt mjuk hud. Jag tror faktiskt att detta är skrubben för mig.

Denna är något snällare än Clearing scrub då den inte innehåller några stora frön som river mot huden. Men testa alltid på en icke synlig yta innan du applicerar i hela ansiktet om du brukar vara känslig. L’oréal Smooth Sugars Caring scrub – Softens, Soothes dryness skall vara anpassad för dig med torr hud. Har du fetare hy så kanske L’oréal Smooth Sugars Clearing scrub – Purifies, cleanses Blackheads passar dig bättre.

L'oréal Smooth Sugars Caring scrub - Softens, Soothes dryness

Även denna applicerar du i hela ansiktet (undvik ögonen) och på läpparna upp till 3 gånger i veckan. Undvik dock spruckna läppar. Är du sötsugen men inte vill fresta kroppen med extra socker kan jag rekommendera att öppna burken och lukta lite. Efter några inandningar har du mättat ditt sötsug.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.