Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Loreal – Prodigy 3.0

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så naturligt resultat. Ingen kan ana att du har färgat håret själv. Kan det stämma?

Jag har äntligen tagit mig i kragen och färga håret. Dom grå hårstråna trängde alldeles för fort efter förra färgningen. Denna gång skall jag testa Loreal – Prodigy Black Brown.

Prodigy är ammoniaksfri och ska täcka gråa strån. Den ska även reflektera ljus, ge glans och en jämn färg. Istället för ammoniak är det mikrooljor som ska hjälpa till att penetrera hårstrået. Mikrooljorna skall fördela miljontals pigment längts hårstrået.

Loreal Prodigy 6Prodigy finns i en mängd olika nyanser så det finns garanterat något för alla.

Jag gillar förpackningen på denna. (Ljuset medföljer ej) Flaskan som du använder för att fördela färgen med kommer tom i förpackningen. I denna flaska blandar du ner dom båda tuberna som medföljer och blandar sedan ut med spateln. Väldigt fiffigt. Och ett otroligt stort plus till doften! Det luktar inte nära döden när man blandar allt och ögonen tåras inte när du fördelar färgen i håret. Det är en bekväm doft som man inte tror att den kommer från färgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det är väldigt enkelt att fördela all färg i håret med denna flaska. Nedre delen på den är mjuk så man behöver absolut inte ta i för kung och fosterland. Sedan medföljer det otroligt sexiga handskar, och tackar för att det inte kom några transparenta icke följbara plasthandskar. Dessa är svarta i och sitter väldigt bra på händerna.

Vi kör en före och efter bild på direkten så att ni ser vad jag kommer att prata om. Ser ni dom där stråna man inte vill ha där, mängder av dom! Då jag verkligen ville testa denna produkt just för att få bort dom där stråna som bara ploppar upp hela tiden tog jag i och gnuggade nästan in färgen längst tinningarna. (vilket syns i hårbotten) Det var svårt att få till en bra efterbild så att man skulle se skillnaden. Om jag ville ha en bra bild på färgen vart allt så väldigt mörkt, kanske inte så konstigt då färgen är väldigt mörk på mig. Men det var då svårt att verkligen se om den gjort något bra mot dom där grå hårstråna.

Loreal Prodigy 4

Gillar verkligen inte känslan när man skall tvätta ur färgen. Det är lite som att du har ton med gegga i håret som inte går ur, det blir inte rent även om vattnet visar på att det inte finns någon färg kvar. Fort i med efterbehandlingen och lät det verka i 5min för att se om det skulle göra någon skillnad. Men icke, håret känns fortfarande som om jag tagit fel på limflaskan och efterbehandlingen. För att rädda hela situationen tvättar jag håret med mitt vanliga schampoo och balsam (för färgat håret) för att se om det hjälper.

Sing halleluja! Mitt hår är räddat och färgat.

Så bortsett från kvalitén på håret direkt efter färgning och innan första tvätten så gillar jag verkligen denna. Nu hoppas jag bara att dom där jäkla stråna inte lyckas tränga igenom på några dagar. Funkar färgen så att stråna inte kommer att tränga igenom på en vecka eller två så kommer jag fortsätta med 3.0 då jag gillade en riktigt mörk brun utan massa röd pigment i.

Prodigy Lanserades v.7 2015 (mitten av februari) Rek pris 139 SEK och finns att köpa på alla välsorterade butiker som säljer Loreal.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Det hänger på håret… | Beauty in Bloom 7 maj 2015 at 16:36

    […] tillbaka till det där med mitt hår. Nu har jag börjat bli grå hårig igen! Färgningen med Loreal Prodigy höll i någon vecka men inte mer än så. Ett nytt problem som dykt upp, eller det har hela tiden […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.