L’oréal Paris x Isabel Marant

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Easy to apply with confident abandon, this new collection brings the Parisian beauty essentials to women everywhere via fice smart, multipurpose products, which you can sling into your handbag and use on the go. – Isabel Marant

Tidigare denna månad hade jag äran att få komma på en lunch där L’oréal Paris presenterade deras samarbete med Isabel Marant. Varför jag inte skrivit om detta tidigare är för att produkterna inte släpps förs den 19:e och 27:e september och jag vill ha lite tid på mig att verkligen prova alla produkter. Tycker ni det är fel att jag väntar intill produkt släppet innan jag skriver om produkterna eller vill ni att jag skriver direkt när jag fått produkterna? Ibland kan jag få produkter flera månader innan dom kommer i butik.

Men åter till Isabel Marant som detta år samarbetar med L’oréal Paris. Även då hon är en stor modeskapare är detta hennes första samarbete inom makeup. Du som är bekant med Isabel Marant vet hur hennes kollektioner brukar se ut, och hon vill självklart även spegla den designandan i detta samarbete. “The Wild West Meets Paris“! Förpackningsdesignen är inspirerad av den klassiska WANTED postern från vilda västern men har tolkats om på ett mer modernt sätt i svart och vitt som signaturfärger.

Lina demonstrerade dagens produkter på modellen Thea

Kollektionen designades på samma sätt som hon designar sina klädkollektioner: det ska vara essentiella vardagliga produkter för livet on-the-go och som enkelt kan slängas ner i väskan.

Så vilka är sminkprodukter kommer att lanseras hos oss i Sverige?

Det är totalt 10 produkter som lanseras i Sverige. Tyvärr kommer duo ögonskuggan inte släppas i Sverige, men tar du dig utanför nordens gränser så kanske du kan lyckas få tag på ett ex. 

Bastille Whistle* | La Seine Shadow* | Pigalle Western* | Saint Germain Road* | Palais Royal Field* | Belleville Rodeo* | La Butte Marshall*

7 st Color Riche Matte läppstift – Semi Matta (149SEK). Helt underbara färger som jag absolut kommer använda flitigt! Nästan för fina för att börja använda. Så dessa är helt klart mina favoriter i kollektionen.

Brow polisher* – En gel som fungerar till ögonfransar och bryn (109SEK) är precis vad jag behöver nu. Gillar den lila konformade borsten som gör det enkelt att komma åt utan att kladda utanför.

Magic beautifier* – En tint för läppar och kinder (149SEK) som fick mig att hoppa till vid första anblick. Vilken färg! Tur nog så bedrar den dig lite, så fort du applicerat den så anpassar den sig efter ditt ph värde. Sådana produkter älskar vi väl!

Sedan så kommer det även en Universal highlighter – Highlighter (159SEK), men den hade tyvärr inte hunnit komma under presseventet. Hoppas på att få klämma på den snart!

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig under en begränsad period from den 27 sep och kommer då finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare (HM, Kicks, Åhléns) MEN orkar du inte vänta till dess så kommer den finnas tillgänglig redan den 19 sep på nätet.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Karinsbeautyroom

    Jag gillar att du väntar med att skriva om produkterna tills närmare släpp. Det är så många som skriver om produkterna supertidigt så idag med så mycket släpp hinner man ju tappa bort fina produkter som man annars kanske skulle köpt. En riktigt fin kollektion men inget jag känner att jag måste köpa just nu även om det skulle kunna smita hem ett läppstift 🙂

    1. Annica

      Ja men det är lite så jag känner också. Får man nyheterna för tidigt så är det så lätt att glömma bort dom. Det var en riktigt fin kollektion detta, med risk att jag kommer byta färg på läpparna flera gånger om dagen. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.