L'oréal Paris Unlimited Mascara - Sky is her limit
Skönhet & Mode

L’oréal Paris Unlimited Mascara – Sky is her limit

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

L’oréal Paris Unlimited Mascara – Sky is her limit är här för att ta över dina fransar. Ja det är allt jag egentligen behöver säga!

Vi tar oss en titt på årets mascara nyhet från L’oréal Paris. Är det produkten som får oss att spara alla pengar som läggs på lash lift? Ja det är vad L’oréal Paris säger själva. Nu under augusti kommer denna mascara finnas i butik och jag tänkte idag visa er vad jag tycker om den. Tidigare i somras hade jag äran att få ta del av sommarnyheterna från L’oréal Paris och fick då denna mascara presenterad för mig. Ska jag vara helt ärlig så tog det emot att lägga min välanvända mascara på hyllan för att prova denna. Men utan att avslöja allt för mycket redan nu så kan jag säga att jag ångrar mig inte en sekund över bytet.

L'oréal Paris Unlimited Mascara - Sky is her limit

L’oréal Paris Unlimited Mascara (179SEK) tar dina fransar till en helt ny dimension. Jag som inte har speciellt långa eller böjda fransar från början fick mig en aha upplevelse.

Som jag skrev längre upp så har mascaran tagit inspiration från den populära salongsbehandlingen lash lift. Jag har bara gjort lash lift en gång i mitt liv och jag var faktiskt inte speciellt imponerad över resultatet. Så kan en mascara göra jobbet snabbare, billigare och bättre blir jag otroligt glad.

Innan vi går in på vad mascaran innehåller så tänkte jag att vi måste prata förpackning! Jag kanske är helt tappad bakom ett hörn men jag har inte sett denna modell tidigare. Är det positivt eller negativt med att kunna vinkla borsten? Jag älskar det! Du kommer åt mycket lättare med denna vinkling men är det så att du inte gillar det så strunta i att vinkla den bara.

Och så har vi innehållet. Formulan innehåller volymbyggande vaxer som bla. karnaubavax och bivax, så den är inte vegansk. Men den innehåller även jojobaolja och acacia senegal gummi. Den sista ingrediensen var jag faktiskt tvungen att kolla upp då jag aldrig hört talas om den. 

Acacia senegal gummi -Torkad saft av vissa Akaciaarter, särskilt Acacia senegal. Ämnet bildar en sirapsliknande lösning i vatten. Gummi arabicum består huvudsakligen av arabinsyra och används som bindemedel, emulgeringsmedel och konsistensgivare i livs- och läkemedel.

L'oréal Paris Unlimited Mascara - Sky is her limit
Vänster – Utan mascara. Höger – Ett lager L’oréal Paris Unlimited Mascara

L’oréal Paris Unlimited Mascara är anpassad även för dig som är känslig eller kanske bär linser. Den är nämligen testad under oftamologisk (ögonläkare) kontroll. Jag brukar faktiskt vara väldigt känslig när det kommer till just produkter som skall appliceras nära ögat men denna har låtit mina ögon få vara friska. Dock så är det inte att alla känsliga kan använda den så testa alltid innan du applicerar på alla fransrader. 

Det viktigaste för mig när det kommer till valet av mascara är att jag inte kommer se ut som en panda efter ca 30 minuter. Även då det inte står någonstans att denna mascara skulle vara vattenfast så håller den sig otroligt bra på plats. Mina fransar får en helt ny dimension som sagt utan att se allt för onaturliga ut och jag behöver inte oroa mig för att se ut som en panda.

Om jag rekommenderar den? Ja men självklart, älskar den!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karin 21 augusti 2018 at 08:21

  Denna står helt klart på min önskelista!
  Måste bara ta mig igenom de mascaror jag redan har hemma innan jag får köpa en ny.

  • Reply Annica 21 augusti 2018 at 13:27

   Jag vart så nyfiken på denna så jag la alla andra åt sidan. Ångrar mig inte!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.