Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Rama in ansiktet med Loreal Paris Paradise Pomade Extatic. Utan bryn är jag naken så att en brynprodukt får följa med mig vart än jag tar mig.

I augusti släppte L’oréal Paris tre trevliga bryn produkter, eller en produkt men i tre olika nyanser. Och nu tycker jag det är dags att presentera dessa för er ifall ni missat dom. Jag har regelbundet använt mig av dessa under en längre tid och trivs verkligen med dom. Så idag tar vi en närmare titt på  Loreal Paris Paradise Pomade Extatic tycker jag!

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic finns i tre olika nyanser, Chatain*, Brunette* och Blond*. Självklart har jag testat alla tre nyanser för att se vad som passar mig bäst när jag ändrar hårfärg hela tiden. Nu är mina bryn rätt mörka i grunden men det är inte alltid du behöver göra dom mörkare utan bara vill fylla på lite så dom blir jämna och fylligare.

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Denna produkt är lämpad enligt L’oreal Paris för att bygga upp dina redan befintliga bryn. Den innehåller deras “nyhet” Paradise Pomade extatic -formulan som är hyperpigmenterad, dvs färgen är otrolig och den sitter upp till 24 h -texturen och också lite krämigt gel aktig, som blandar sig perfekt med hårstråna.

Något jag gillar med dessa är att dom blir som till puder när du väl applicerar produkten på brynet. Inget kladd och stråna kladdar absolut inte ihop.

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Den ljusaste kanske blir lite för blek på mig som har mörka bryn i grunden men dom andra två kommer jag mycket troligt blanda mig fram till. Blond kommer få jobba längst mot näsroten medans Brunette blir den som får forma mina bryn.

Har du testat dessa L’oréal Paris Paradise Pomade Extatic tidigare?


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.