L´Oréal Make-Up – Nude Magique Cushion Foundation

L´Oréal Make-Up - Nude Magique Cushion Foundation

Trenden som startade i Korea har tagit sig till L´Oréal Sverige. Är detta produkten som kommer erövra vårt sminksortiment? Cushion foundation har blivit fyra gånger större än liquid foundation. Jag tror vi har fått något riktigt stort!

Märke efter märke släpper denna stora trend på liten dosa. L´Oréal hämtade hem trenden från Korea och visade oss på Daisy Beauty Expo tidigare i januari vad som skulle finnas i vår makeupväska i framtiden.

L´Oréal Make-Up - Nude Magique Cushion Foundation-1

Om du lyckats missa detta så släppte L´Oréal fyra olika nyanser av den rosa lila dosan i förra veckan. Denna ultra lätta foundation skall underlätta för oss, allt du behöver finns där under locket. Foundation, kudde och spegel.

Cushion makeup-kudden skall ge dig den perfekta mängden foundation när du duttar taptap applikatorn. Du kan själv bestämma önskad mängd och täckning när du duttar. Den flytande foundationen som kudden ligger inbäddad i återfuktar och ger din hy lyster. En sån där naturlig look. Svampen är antibakteriell.

L´Oréal Make-Up - Nude Magique Cushion Foundation

Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite skeptisk till foundation kollektioner som kommer i så få nyanser men jag tror faktiskt jag hittade rätt på direkten. Nr 1 passar mig perfekt! Utan att ge en heltäckande yta så får min hy lyster och jag känner mig piggare. Efter ha applicerat ett lager så känner jag inte att man behöver puder för att fixera, den smälter in i huden och stannar kvar där.

En nackdel med denna lilla dosa är att jag inte hittar någonstans på den efter jag tagit bort den lilla förseglingen vilket nummer / nyans jag har. Nu vet jag att detta är nr 1 för att jag råkade trycka fast den lilla förseglingen på min spegel. Japp, så onödigt!

L´Oréal Make-Up - Nude Magique Cushion Foundation

Från att vara en borstperson så är det lite knepigare att få det snyggt med en taptap-applikator, men med lite träning skall detta nog gå riktigt fint.

L´Oréal Make-Up - Nude Magique Cushion Foundation

Dom fyra nyanserna är: 01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla samt 11 Golden Amber. Och som jag berättade ovan så finns dom redan i butik med priset 199SEK (bla hos Eleven.se).

Pga dålig försäljning tidigare så har L´Oreal valt att inte producera en nyans som anpassar sig till mörkare hy.

PR & Policy

You Might Also Like

2 Comments

  1. Hanna

    Jag gillar den skarpt men fattar verkligen inte vilken foundation jag ska fylla på med… Jag kan inte hitta någon information om vad det är för produkt i produkten.. Vet du?

    1. Annica

      Jag tror tyvärr inte att just denna skall fyllas på när den tagit slut. Isadora har sin som är påfyllningsbar annars.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.