L’oréal Infallible Lip paint

L'oréal Infallible Lip paint

Vackra starka läppar sätter fikusen på din makeup. I februari släpps L’oréal Infallible Lip paint som kan ge dig en färgkick.

Under Daisy Beauty Expo presenterade L’oreal Paris en hel del trevliga nyheter och i februari lanserar dom 6 stycken nya Infaillible Lip Paint, flytande läppglans med pigment. 3 stycken matta och 3 glansiga. Ni som följt mig ett tag kan väl gissa vilka 3 jag är mest intresserad av.

L'oréal Infallible Lip paint

Applikatorn är spetsig och vinklad för att ge en lättare applicering. När jag först testade att applicera direkt på handen vart jag väldigt besviken på själva applikatorn. Den gav en ofärgad rand i mitten då den tog med sig färgen. Det var precis som man tog i för mycket och applikatorn var för hård. Men detta ändrades när jag började applicera direkt på läpparna. Man använder inte samma tryck där som tur är.

L'oréal Infallible Lip paint

Vi börjar med dom tre med glossy finish. Där har vi 101 Gone with the nude, 102 Darling pink och 103 Fuchsia wars. Härliga bas färger som lätt kan användas till vardags. Otroligt bra pigment i dessa måste jag säga. Trodde inte alls dom skulle vara så täckande. Favoriten är Gore with the nude.  

L'oréal Infallible Lip paint

Vi går vidare med dom tre matta nyanserna. Här har vi tre kraftigare som kanske används mer till fest eller om man gillar den där färgkicken på läpparna. Dessa märker ut sig liten med att ha en matt yta på tuben och så står det självklart “Matte” på dom. Men ibland kan det vara lätt att ta fel bland alla nyanser.

L'oréal Infallible Lip paint

Dessa tre har jag fått att testa: 205 Apocalypse red, 204 Red actually och 207 Wuthering purple

Dom ger en matt finish men ligger fortfarande som ett krämigt lipbalm, så den torkar inte in i läpparna som ett vanligt matt läppstift gör. Kan vara både för- och nackdel. Fördelen är att dom inte torkar ut läpparna och det känns inte som torrpasta. Nackdelen är att dom kladdar av sig riktigt rejält, och jag som inte gillar att känna något kladdigt på läpparna vill egentligen bara torka av dom. Men jag tror det är en vanesak faktiskt. Favoriten är Apocalypse Red.

För att kladda av sig så sitter pigmentet riktigt bra. Dessa tre nyanser kräver dock att man arbetar in dom på läpparna annars blir dom väldigt ojämna och kan vara svårt att få det snyggt. Glossy nyanserna var lättare att arbeta in och få en jämnare täckning.

L'oréal Infallible Lip paint

Jag vet inte riktigt om dessa kommer bli några favoriter hos mig då det var flera saker jag inte gillade med dom. Men jag kommer ge dom några fler chanser och se vad jag tycker. Allt kräver en andra chans helt enkelt.

Släpps i handeln under februari och kommer att kosta 99SEK.

Vilken är din favorit?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.