Loreal High Contour Brow Artist

Loreal High Contour Brow Artist

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Markerade bryn kommer alltid vara trendigt för mig. Jag är helt enkelt naken utan ett par fixade bryn. Och nu kanske L’oréal High Contour Brow Artist kan se till att dom alltid finns på plats.

Älskar du som jag att hitta nya produkter till brynen. Även då jag kan ha lite svårt att testa nya produkter just till brynen när jag hittat något jag älskar så sprudlar det lite extra i kroppen när jag får tag på något nytt att testa. L’oréal High Contour Brow Artist (149SEK) är den senaste bland produkterna till brynen från L’oréal. Dom produkter som oftast får stanna kvar bland mina dagliga produkter är just bryn produkter som kommer i pennformat.

Loreal High Contour Brow Artist

Denna är dock lite annorlunda mot vad jag brukar använda. High Definer är en ögonbryns produkt med en smidig 2-i-1 funktion. Med färg på ena sidan som definierar brynet och highlighter på andra som ger ett naturligt lyft.

Om vi pratar om själva brynpennan så är jag lite besviken på att inte ha den snedställda pennan. Men det är faktiskt en fördel med att inte ha den också. Med denna tunna runda pennspets är det lättare att dra små streck och få till det bättre med detaljerna. Så nä det gjorde faktiskt inte så mycket att dom skippade den trendiga snedställda pennan denna gång.

Loreal High Contour Brow Artist

Men jag gillar denna överlag. Inte den bästa pennan som kommer från L’oréal men inte heller den sämsta av alla märken som jag testat. Givetvis kommer jag fortsätta att använda den för det är faktiskt lite praktiskt med att alltid ha highlighter nära till hands. För du kan faktiskt använda denna highlighter på kinderna också.

Loreal High Contour Brow Artist

Lanseras i 3 nyanser – Brunette* / kall nyans. Warm Brunette* / varm nyans och Cool Blonde* / kall nyans,. Men highlight nyanserna på pennan finns endast i två varianter – en varm och en kall nyans.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.