Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Loreal – Brow Artist Genius Kit

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Snygga målade bryn är viktigare för mig än långa och fylliga fransar. Men det har inte alltid varit så minsann….

Det var faktiskt inte länge sedan jag började lägga ner mer tid på brynen än resten av ansiktet. Som jag berättat tidigare här på bloggen letar jag ständigt efter nya produkter som kan få mina bryn att nå världsklass, ja eller i alla fall världsklass för mig. Med snyggt ifyllda bryn kan jag lätt lämna hemmet utan mascara eller foundation.

Jag har dock inte hittat den perfekta bågen men försöker dölja det med bra produkter och jag tror nästan att jag kan ha hittat den.  Kom i kontakt med denna lilla ask för första gången när jag besökte Loreal´s medlemsdagar i Täby Centrum i början på mars. Tjejen som sminkade använde Loreal – Brow Artist Genius Kit “Medium to Dark” och jag gillade verkligen resultatet. Men sen ska man ju alltid försöka få till det på bästa sätt själv, alltid lättare än gjort. Tydligen är jag medium to dark eftersom jag är så mörk till grunden. Visst det har jag alltid vetat egentligen men går faktiskt på dom lite ljusare nyanserna för att det inte skall bli så markant skillnad när jag försöker få till brynen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Loreal – Brow Artist Genius Kit

I detta lilla kit hinner du en puderskugga, ett pigmenterat vax, en brynborste/pensel och en liten pincett. Allt i en liten ask med andra ord. Tyvärr måste jag medge att jag inte använder verktygen från asken utan kör med dom jag redan hade hemma. Det är inte verktygen du vill åt, men dom funkar kanon att använda när man är på resande fot och bara vill ha med sig asken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kitet släpptes i februari och finns på nästan alla ställen som säljer Loreal´s produkter. Den verkar vara väldigt populär då jag har haft svårt att hitta den. Då jag tycker att denna nyans är lite för mörk för mig att bära till vardags kommer jag nog försöka hitta light to medium. Gillar konceptet så varför inte helt enkelt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu ska jag bara se till att forma brynen ordentligt (efter en tids lathet) sedan ska jag visa er hur snygga dom egentligen kan bli med lite färg. Nu ser dom ut bara vildvuxna och ledsna ut.

Ca pris 149:- (Kicks har kampanj just nu där du får denna för 129:-)

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.