The Beauty Secret Lucka 7-13
Skönhet & Mode

Lookfantastic – The Beauty Secret Lucka 7-13

The Beauty Secret Lucka 7-13

En till vecka har gått och vi har nu kommit till dag 13. Eller Lucia kan vi faktiskt säga. Varje dag har sin tjusning under året. Men dessa 24 dagar har ett extra skäl till att ta sig upp ur sängen.

Lookfantastic levererar även denna vecka då det är en stor variation bland produkterna. Denna vecka har vi endast ett märke jag testat tidigare och ser fram emot att testa allt.

Jo, jag hade ju problem under första veckan att veta vart jag skulle placera denna gigantiska adventskalender. Nu har jag löst problemet! Den stor på mitt sk nattduksbord. Kan man få en bättre första bild när man vaknar varje morgon och vintern verkligen visar sin frånvaro?

Beauty Secret Lucka 7-13

Även denna vecka är jag riktigt nöjd. Det är något för håret, händerna, naglarna, läpparna och ansiktet. Något till varje helt enkelt.  Med det sagt så går vi genast över till veckans innehåll….

Paul-Mitchell-Ultimate-Color-Repair-Triple-Rescue

Lucka 7: Paul Mitchell Ultimate Color Repair Triple Rescue
En produkt jag troligen kommer få nytt av med tanke på hur ofta jag färgbehandlar mitt hår. Bra storlek så den kan få åka med i handväskan inför nödfall eller kanske få vara i lådan på jobbet.

Bubble-T-Bath-and-Body-Body-Lotion
Lucka 8: Bubble T Bath and Body Body Lotion
Vilken underbar doft! Jag är rädd att denna kommer ta slut fortare än vad jag vill. Lördagsgodis för huden.

CULT51-Night-Cream
Lucka 9: CULT51 Night Cream
Ett helt nytt märke för mig. Skall bli väldigt intressant att prova. Mild doft och verkar väldigt dryg.

Lip-Perfection-with-Nudestix
Lucka 10: Lip Perfection with Nudestix
Riktigt röda läppar! Glider på som smör och sitter så pass länge att jag glömmer bort att jag har något på läpparna. Sitter som berget på kinderna faktiskt.

Eylure-Ready-To-Wear-Lashes
Lucka 11: Eylure Ready To Wear Lashes
Riktigt kul med lösögonfransar. Det verkar vara en het produkt nu så det är bara att sätta igång och träna. Dessa var inte lika drastiska som tidigare par jag fått i Lfbeautybox.

Jurlique-Rosewater-Balancing-Mist
Lucka 12: Jurlique Rosewater Balancing Mist
Även här har vi ett helt nytt märke för mig. Skall bli riktigt intressant att prova. Och jag är nästan helt säker på att detta kommer bli en produkt som får vara med mig om dagarna.

Caudalie-Hand-and-Nail-Cream
Lucka 13: Caudalie Hand and Nail Cream
Jag har redan tjuvat lite på dagens lucka då jag kände mig lite torr om händerna när jag vaknade. Gillar verkligen resultatet men lukten kan vara en aning för stark för mig.

Nu ser jag fram emot en ny vecka och nya luckor. Det är verkligen inte många dagar kvar nu på adventskalendern. Och vilken tur att det är 25 luckor på denna, då har man något att se fram emot även dagen efter julafton!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.