Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 21-25
Skönhet & Mode

Lookfantastic – The Beauty Secret Lucka 21-25

Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 21-25

Alla luckor är öppnade och nu är det ett helt år kvar tills man får njuta av julklappar i hela 25 dagar. Lookfantastic har förgyllt varje mörk morgon med något spännande bakom sina luckor.

Nu har vi tyvärr kommit till den dagen som jag egentligen inte ville skulle komma. Jo jag ville självklart öppna lucka 25 men det som händer efter är inget roligt. Vi har då öppnat alla luckor och varje morgon blir en smula tråkig igen. Själva julen kan vi njuta av i två dagar till och hoppas på det bästa. Jag skall fortsätta umgås med dom jag håller nära men innan skall jag självklart visa er vad som fanns i sista veckans luckor.

Lookfantastic har lyckats sätta ihop en adventskalender med en massa roliga och spännande produkter. Det blir färre luckor att visa men dom är minst lika bra som tidigare luckor.

Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 21-25

Lucka 21: St. Tropez’s The Instant Tan Lotion
Lite färg på kroppen är absolut inget jag tackar nej till nu. Har börjat gilla dessa produkter mer och mer nu då jag är för lat för att ta mig iväg till ett solarium eller spray tan.

Lucka 22: Eve Lom Cleanser
Denna produkt har jag redan två uppsättningar av. Otroligt dryg så den räcker i evigheter. Har lite svårt för doften men den försvinner rätt omgående.

Lucka 23: Murad Rapid Collagen Infusion
Jag kommer bli så fin och ungdomlig när jag använt alla produkter som skall minska mina rynkor och släta ut huden.

Lucka 24: Nuxe Rêve de Miel Facial Cleansing Gel
Ansiktsrengörning är alltid trevligt och denna känns lite extra lyxig. Blir en perfekt reseförpackning att ta med sig.

Lucka 25: Tangle Teezer
Har tittat på en sådan här tidigare men aldrig tagit mig för att köpa. Känns lite som att man borstar en häst. Men jag antar att en sådan borste är rätt skonsam för håret, så den kommer absolut att användas.

Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 21-25

Jag är riktigt nöjd med denna adventskalender. Kommer garanterat att köpa mig en även nästa år. Även om det var en del produkter som jag redan kände till eller använt så gillade jag blandning av produkter och märken. Alla produkter kommer att komma till användning så inga ledsna minner från min sida.

Har du haft denna adventskalender i år, vad tyckte du i så fall?

Ha nu en fortsatt trevlig jul och ta hand om varandra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.