Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 14-20
Skönhet & Mode

Lookfantastic – The Beauty Secret Lucka 14-20

Lookfantastic - The Beauty Secret Lucka 14-20

Det är otroligt, en till vecka har redan gått och vi har nu kommit till dag 20. Med endast 4 dagar kvar till julafton börjar jag bli lite små stressad samtidigt som jag längtar till lucka 24.

Lookfantastic levererar även denna vecka med en stor variation bland produkter och märken. Vi har några produkter som jag använt sedan tidigare men kändes trevligt att få.

Lookfantastic - The Beauty secret Lucka 14-20

jag är riktigt nöjd med denna vecka. Hittade några guldkorn som jag ser fram emot att använda eller iallafall få lukta på.

Lucka 14: MONUSpa Bali Massage and Body Oil
Jag älskar att bada, och då vill jag gärna ha badolja i för att få det lite extra lyxigt. Denna produkt har redan använts under veckan och jag älskar den. En fräsch doft utan att ta över för mycket och göra det varma badet besvärligt. Har du inget badkar fungerar denna lika bra som massageolja.

Lucka 15: Christophe Robin Regenerating Mask
Det här är en produkt jag använt mig av tidigare, gillar verkligen resultatet men har väldigt svårt för doften. Kan inte riktigt placera doften men den tar mig tillbaka till min farmor, absolut inget fel med det egentligen. Men jag kommer använda upp denna då förra burken tagit slut. Så jag gråter absolut inte över dagens lucka.

Lucka 16: Magnifibres Treatment Lash Primer
Jag vet inte vad som händer, men jag blev otroligt glad när jag såg denna rosa förpackning. Veckans bästa lucka måste jag säga. Aldrig använt denna produkt tidigare och är faktiskt inte bekant med märket. Men jag är otroligt glad över att få testa denna och ser fram emot att få längre och tjockare fransar.

Lucka 17: Rimmel Volume Flash ScandalEyes Mascara
Veckans färgstarkaste lucka! Även idag är det en produkt för fransarna, men en svart mascara. Jag har testat ett antal Rimmel mascaror men inte just denna. En svart mascara kan man aldrig ha för många av och jag är fortfarande på jakt efter den perfekta mascaran.

Lucka 18: Pai Plant & Rosemary BioAffinity Toner
Här har vi en till produkt som är helt ny för mig. Den skall helt enkelt ge ansiktet en vitaminkick samtidigt som den skall lugna ner och motverka rodnad.

Lucka 19: bareMinerals Eyecolor Graphite
En mörk lösögonskugga. Kanske den perfekta mörkgrå skugga att göra nyårsmakeup med. Har använt tidigare och har inget att klaga på. Äger inte just denna färg så jag är glad!

Lucka 20: Molton Brown Black Peppercorn Body Wash
Hur knasigt låter det inte med en duschgel som bär doften svartpeppar? Jag älskar den! Men jag tror det är sambon som kommer få använda denna. Black Peppercorn luktar nämligen som gamla hederliga Fahrenheit. å vad jag älskade den doften på 90 talet.

Det är som sagt endast fyra dagar kvar till julafton och lucka 24, men med denna lilla kalender har vi en extra dag att se fram emot.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kashaya 20 december 2015 at 19:24

  Den har varit riktigt bra den här kalendern tycker jag

  • Reply Annica 20 december 2015 at 20:26

   Ja absolut! Jag har varit riktigt nöjd varje dag, så det kommer garanterat bli denna kalender även nästa år för mig. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.