Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 53
Skönhet & Mode

Lookfantastic – Maj

Lookfantastic May

Ny månad och ny box från Lookfantastic. Denna månad kändes boxen lyxig även om det inte var full size produkter. Ett perfekt sätt att få testa dyra produkter utan att bli pank. Och det är väl det som är tanken egentligen med hela konceptet. Även om Nuxe och Eylure är märken som jag varit i kontakt med tidigare så känns alla produkter nya för mig. Det skall bli intressant att sätta klorna i alla produkter och se vad dom kan göra för mig. Dock måste jag säga att boxen denna gång inte är något för känsliga näsor, den är väldigt parfymerad av alla produkter. Men så fort du separerar på alla produkter så tror jag inte att man behöver vara orolig.

Lookfantastic May 1

OMOROVICZA – Cleansing balm
Denna ansikts rengörings “kräm” skall bli väldigt intressant att prova. Kommer göra ett helt inlägg med denna produkt. Säger nog kanske rätt mycket om att den verkar lite utöver dom andra produkterna. Något helt nytt för mig så det ska bli skoj.

NUXE – Huilde prodigieuse
Denna olja skall vara bra på dom flesta ställen som behöver lite extra vård. Dock är jag inte alls speciellt förtjust i saker som ger shimmer.

TANWOR – Self-tanning lotion
Japp jag är blek och gillar när jag fått färg så denna skall absolut testas. Helt nytt märke för mig så det gör det hela lite roligare. Extra bra är det att krämen är färgad så man ser vart man smörjt in sig.

CHRISTOPHE ROBIN – Regenerating mask
En produkt som jag verkligen behöver nu. Mitt hår behöver all vård den kan få så en mask är välkommet! Luktar dock inte alls speciellt gott.

ERNO LASZIO – Transphuse night serum
Lyx serum som skall göra underverk. Kommer självklart att användas för att se om jag blir 5år yngre.

EYLURE – Perfect lashes
Är inte så jätte bra på att använda lösögonfransar men ser fram emot att testa dessa. Då klister redan är ditsatt borde det inte vara några problem att få dit dom, sen får vi se hur länge dom sitter kvar. Återkommer självklart med resultatet.

Har du testat denna beautybox?

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Discover something beautiful…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.