Lookfantastic The #LFPamper Edition

Lookfantastic The LFPamper Edition

Vi går mot kallare och kyligare tider, vår kropp och hud behöver lite förberedelse. Lookfantastic The #LFPamper Edition ser till att både kropp och själ är redo för den riktiga hösten!

Oktober börjar faktiskt lida mot sitt slut men innan dess tänkte jag visa er månadens box från Lookfantastic. Lookfantastic The #LFPamper Edition är en hyllning av att hösten är på intåg. Personligen tycker jag hösten redan varit här ett tag men det är väl kanske aldrig försent att börja förbereda sig. Boxen skall som sagt förbereda oss på kylan ja eller det växlande väderomslaget som har en tendens att visa sig på hösten innan vintern slår till.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

Månadens design påminner lite om Glossybox, vad hände med en läcker höstdesign? Jag skulle kunna tänka mig lite murriga färger eller läckert mönster som påminner om hösten. Denna rosa design säger inte speciellt mycket höst för mig tyvärr. Lookfantastic brukar annars vara väldigt bra på att tolka månadens tema när det kommer till boxdesignen mer än innehållet.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

MIO SKINCARE Liquid Yoga (289SEK / 200ml)
Avslappning i en flaska! Badolja med en blandning av epsomsalt / bittersalt, lavendel, arnica och mandarin. Den luktar verken lavendel eller mandarin utan mer någon salva som jag inte kan komma på namnet på. Värt att testa och se om den kan få mig avslappnad och förhoppningsvis kanske den luktar bättre när man häller den i badet.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

OSKIA Renaissance Mask (550SEK / 50ml)
En ekologisk mask som innehåller fruktsyror från passionsfrukt, vindruvor, citron, papaya och grapefrukt. Den skall exfoliera döda hudceller och göra huden smidig och ungdomlig. Ska även hjälpa till att djuprengöra och öppna upp igentäppta porer. Den lätta doften av ros, passionsfrukt och kamomill enligt beskrivning tycker jag är mer en rätt stark doft av ros. Inte min favorit doft tyvärr. Men kommer absolut testa och se om den kan få min hud smidig och ungdomligare.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

MURAD Intensive-C Radiance Peel (550SEK / 50ml)
Denna produkt är den jag blev gladast över. Älskar peeling produkter och Murad har jag gillat en längre tid. Blev lite besviken på den lilla förpackningen dock. Den här peelingen skall vara en mjukgörande peeling med glykolsyra som ska ta bort döda hudceller, den ska också jämna ut hudtonen och ge huden lyster. Kanske kan jag få bukt på mina pigmentfläckar i ansiktet.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

Polaar The Genuine Lapland Cream 
Få mjuka och smidiga läppar med Polaar som är helt fri från parabener, parfym och färg. Kommer mycket troligt komma till användning nu när kylan slår till på läpparna.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner (197SEK / 3,5)
Jag älskar läpp pennor och ser verkligen fram emot att bära denna i höst och vinter. Är otroligt krämig som glider på lätt. Nyansen Chianti som är Mauve Cherry tycker jag är den perfekta höstfärgen.

Lookfantastic The #LFPamper Edition

ALTERNA – Caviar Moisture Intense Treatment (197SEK / 3,5)
Här har vi en intressant produkt. Anti-aging för håret! Har ingen speciellt stark doft men har lyxen att hitta något på Caviar, sådant gillar vi. Skall reparera torrt och frissigt hår, så denna kommer testas vid nästa spa tillfälle. Den skall appliceras innan din vanliga hårrutin med schampoo och balsam.

Denna månad tycker jag faktiskt att dom fått ihop ett bra team på produkter. Ingen produkt som jag blev så där besviken på utan kommer testa mig igenom alla. Variationen på märken måste jag säga har blivit bättre även de.

Ni vet väl att alla produkter som kommer med boxarna finns att köpa hos Lookfantastic. Och nu när det är mindre än två månader kvar till julafton är det kanske högtid att tänka på julkalender. Lookfantastic sålde slut på sin förra året snabbare än någon kunde säga julkalender, så skynda dig om du vill roffa åt dig en i år. 25 luckor med produkter från hela deras sortiment för 999SEK.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.