Lookfantastic Jetsetter
Skönhet & Mode

Lookfantastic Jetsetter

Ibland undrar man vart tiden tar vägen, det går så fort liksom. Det är redan ny månad och Lookfantastic har anlänt med en ny box, nytt tema och en ny design. Alltid lika spännande när man öppnar kartongen.

En ny månad har kommit och ännu en box tar oss med vidare in i sommaren med Lookfantastic Jetsetter. En box som skall ta oss ut i världen passar ypperligt nu när dom flest av oss börjar gå på semester och kanske skall ut och resa. Tyvärr hade en av produkterna läkt ut i boxen men jag skall nog kunna ge den en ärlig chans. Personligen gillar jag verkligen att dom har olika teman på boxen varje månad och inte den svarta boxen som det var från början. Har absolut inget emot den svarta boxen men det känns alltid lite extra spännande när det är en designad box.

Lookfantastic Jetsetter

Gillar att dom fått med många kännetecken för olika länder utan att vara så markant och tillgjort. Riktigt läckert måste jag faktiskt säga!

Lookfantastic Jetsetter

Efter ha torkat av produkterna och städat upp lite i boxen så tycker jag vi tar en ordentlig titt på vad som fanns i boxen. Innehållet kändes faktiskt riktigt lyxigt denna månad när det var fler produkter än vanligt.

Lookfantastic Jetsetter

CAUDALIE – Premier cru eye cream
Ögonkräm är jag faktiskt väldigt dålig på att använda i perioder men försöker så gott jag kan. Denna ögonsten innehåller bla koppar och silver som ska få bort mörka ringar under ögonen: Den skall även ljusa upp. Kommer absolut att testas. Krämen är trögflytande så jag hoppas den är väldigt dryg. Luktar svags choklad.
Pris: 586SEK / 15ml

Lookfantastic Jetsetter

NAOBAY – Oxygenating cream moisturiser
Under sommaren behöver kroppen extra återfuktning och denna lilla kräm är gjord på 98% naturliga ingridienser. Originalförpackningen är en cool träflaska. Den tub jag fick med i lådan är perfekt att ha med sig i handväskan. Då den inte dofter speciellt starkt passar den bra att använda även om du använder parfym eller annat produkt som satt dagens doft.
Pris: 394SEK / 50ml

Lookfantastic Jetsetter

KORRES – Shower gel
Shower gel kan man aldrig få för många utav och speciellt under restider är det perfekt att ta med sig. Otroligt fräsch doft och bergamot och päron, som innehåller vitamin C och E men även zink. Längtar till stugen när jag dofter på denna.
Pris: 77SEK / 250ml

Lookfantastic Jetsetter

MR BLANC – Teeth whitening strips
Kliniskt testade att både effektivt och säkert bleka dina tänder, japp nu kan du göra det hemma med några enkla strips. Torka tänderna, applicera och vänta i 30min. Klart!
Pris: 299SEK / 14dagar

Lookfantastic Jetsetter

COWSHED – Moisturising hand cream
Även händerna behöver lite extra kärlek denna månad. Jag har alltid gillat Cowshed´s förpackningar och denna tub gör mig inte besviken, kanske har det med färgen att göra. En något pepprig doft men skall ha en blanding av kamomill, grapfrukt och kanel. En udda blandning för mig, men den funkar.
Pris: 192SEK / 300ml

Lookfantastic Jetsetter

DEAD SEA SPA MAGIK – Beauty Balm BB cream
Ett helt nytt märke för mig, väldigt trevligt! Med mineraler från Döda havet och vitamin e tror jag denna kan bli väldigt intressant att prova. En svag doft av en blomster butik. Har även spf 15 så ett bra skydd att börja med. Nyansen är väldigt neutral så jag tror denna kommer fungera perfekt.

Lookfantastic Jetsetter

TAN ORGANIC – Tanning oil
Upp till 4 dagar skall denna olja återfukta huden samtidigt som den ger härlig färg. En rätt stark citrusdoft men ger kroppen en riktig glow utan att kladda. Då oljan är transparant så är det lite svårt att se vart man applicerat den efter ett tag tyvärr.
Pris: 299SEK / 100ml

Lookfantastic Jetsetter

Nu ser vi fram emot juliboxen medans jag testar alla produkter! Denna månad var det nog ingen produkt som jag var missnöjd med, alla kommer att testas på något sätt och jag hoppas på att kunna återkomma med lite recensioner till er.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.