Lookfantastic Hello Beautiful!

Lookfantastic Hello Beautiful

Lookfantastic Hello Beautiful

Ibland undrar man vart tiden tar vägen, det går så fort liksom. Det är redan ny månad och Lookfantastic har anlänt med en ny box, nytt tema och en ny design. Alltid lika spännande när man öppnar kartongen.

En ny månad har kommit och Lookfantastic tar oss med vidare i livet med en färgsprakande box. Förra månadens box hyllade jag ordentligt, tror faktiskt det var bästa boxen hittills från Lookfantastic och jag har ändå varit med ett tag. Denna månad då, kan Lookfantastic Hello Beautiful leverera? Utan att säga allt för mycket redan nu så vart jag faktiskt rätt besviken när jag öppnade boxen. Men vi tar oss en titt på innehållet så att ni får se själva om boxen är en hit eller diss.

Lookfantastic Hello Beautiful

Designen denna månad är läcker. Snygga färger och lekfull men stilren design. Gillar blandningen mellan rosa, silver och turkost. Det känns somrigt på något sätt.

Lookfantastic Hello Beautiful

Det var en bra blandning på innehållet, hade dock önskat mig större förpackningar och inte provpåsar. Tror det är första gången jag säger att jag vill ha större förpackningar, jag som älskar travelsize. Men vi hoppas som sagt vidare till innehållet nu.

REN – Night-time Facial
Här har vi en nattmask från REN som jag faktiskt ser fram emot att testa. Återkommer med resultatet! Lagom storlek på förpackningen när man vill testa om en produkt fungerar ordentligt. Räcker till några omgångar kan jag tänka mig.
Pris: 382SEK / 10ml

Lookfantastic Hello Beautiful

IOMA – Optimum Moisture cream
För mig ett helt nytt märke. Och det som gör saken lite mer intressant är att den kommer i små kapslar kan man säga. Lätt ta med sig på resan utan att bära med sig stora förpackningar.
Pris: 584SEK / 30ml

Lookfantastic Hello Beautiful

UNIQ ONE – Leave in spray mask
En lite annorlunda förpackning på hårvård. Gillar! Med mitt korta hår kanske denna räcker till 2-3ggr.

Lookfantastic Hello Beautiful

WET BRUSH – Classic
En härligt neon grön borste som får komma till min samling av just Wet Brush. Äger fyra mini sedan tidigare så det skall faktiskt bli skönt med en ordentlig borste nu. Den produkt som jag gillade bäst denna månad.
Pris: 129SEK

Lookfantastic Hello Beautiful

VICHY – Liftactiv Supreme
Det var otroligt länge sedan jag använde Vichy inom hudvård så denna skall bli intressant att prova. Passar min hudtyp då jag ligger mellan torr till väldigt torr just nu. Ja så åldras min hy rätt mycket ny också tydligen när man passerat 30.
Pris: 357SEK / 50ml

Lookfantastic Hello Beautiful

DECLÉOR – Aromessence Neroli Concentrate
Ett ansiktsserum som består av 100 % rena och naturliga eteriska oljor, speciellt framtagna för att lugna och behandla hud som utsätts för daglig stress. Tråkigt nog kom denna produkt i ett litet rör. Tyvärr en produktstorlek som endast tilltalar mig när det kommer till parfym.
Pris: 536SEK / 15ml

Lookfantastic Hello Beautiful

EVE LOME – Cleanser
Denna produkt har jag fått ett antal gånger tidigare och då i större förpackning, dvs riktiga burkar på 30ml. Så denna lilla provpåse på 5ml kändes väldigt tråkig.
Pris: 656SEK / 100ml

Lookfantastic Hello Beautiful

Vi får självklart inte glömma bort Lookfantastic lilla tidning med boxens alla produkter och lite annat trevligt att läsa. Med följer även ett nytt nummer av ELLE, något som jag tycker är väldigt trevligt. Gillar storleken på denna tidning.

Lookfantastic Hello Beautiful

Så vad kan man sammanfatta denna box med? Den var absolut ingen wow som förra månaden, hade gärna sett större storlekar av produkterna och hemskt gärna lite nya märken. Kan lätt känna som man gått igenom varumärkena en gång nu och är tillbaka på ruta ett. Är det kanske dags att ta en paus någon månad? Har dock svårt att slita mig då jag älskar att få en snygg box med innehåll varje månad. Men som jag brukar säga, man kan inte vara nöjd varje månad så jag kommer troligen fortsätta ge Lookfantastic en chans.

Har du fått denna box, i så fall vad tyckte du?

Lookfantastic.se är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Lookfantastic.se har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Leave a little sparkle wherever you go!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.