Skönhet & Mode

Lookfantastic – Discover Something Beautiful September

Beauty in Bloom hur stort det är att fylla 1 år. Lookfanastic gör det denna månad och slår på riktigt stort, vi fyller nästa månad och kanske inte riktigt slår på lika stort.

Föra månaden berättade jag att jag troligen tänkte ta ett uppehåll ifrån Lookfantastic boxarna, men eftersom dom firade 1år nu i september kunde jag inte riktigt hålla mig. Det vart en 3 månaders till bara för att känna lite extra lyx i höstmörkret. Denna månad är då med andra ord en lite speciell månadsbox, 1års boxen har fått ett nytt utseende.

Månadens box är värd över 55£ och känns ordentligt påkostad. Det är fler produkter än vanligt vilket är extra roligt men boxen har också fått sig en makeover. Jag hoppas självklart på att dom fortsätter med lite roliga designer på boxarna i framtiden också.

Så vad innehöll denna box som det gjorts otroligt mycket reklam om.

Caudalie Vinosource SOS quenching serum och Caudalie Vinosource Moisturising sorbet

Här är jag inte speciellt insatt alls i verken märke eller produkt men det skall bli intressant att prova.

Bliss Fabulous – Foaming face wash

Det här är faktiskt en produkt jag använt mig av en del. Just denna förpackning kommer få följa med mig till London i oktober då det är en perfekt reseförpackning.

Professional Sebastian – Shampoo and Conditioner

Jag känner till märket väl men inte använt just denna serie tidigare. Även dessa kommer få följa med mig till London då dom är i bra förpackning. Så hur dom fungerar återkommer jag med efter resan.

Codage Paris – Scrubbing cream

Även här ett helt nytt märke och produkt för mig. En ansiktsskrubb är inte helt fel. Den är mild i både doft och korn. Dom säger att franskt är flott.

Tanworx by Monu – Skincare tan maintainer

Den här produkten skall se till att vi får behålla vår solbränna lite längre. Dock har nog min försvunnit helt, men jag kommer säkert på någon anledning till att testa den snart.

Phyto Phytokeratine – Extreme leave in hair cream

En leave in cream som skall reparera extremt utsatt hår. Kanske blir till att prova efter min nästa blondering. Den luktar gott och flaskan känns lyx.

Jag känner mig nöjd med månadens box. Det kanske inte var några wow produkter men ändå inget som gjorde mig besviken. Nu hoppas jag på att oktober och november levererar bra boxar så att jag kan fortsätta i december.

Det kom även en del erbjudanden med i boxen som 10£ rabatt på Coggles.com, 10£ rabatt på Mybag.com, 10£ rabatt på Allsole.com, 10£ rabatt på Myprotein.com och 10£ rabatt på Ghd. Är man sugen på att shoppa några produkterna från månadens box så får man hela 20%. Och till sist så frestar dom så klart om årets adventskalender. Den har ett värde på över 3400SEK och kostar 907SEK. Det känns väldigt lockande men nja jag vet inte riktigt, dock bör man kanske skynda sig då den endast kommer i begränsad upplaga.

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.