Skönhet & Mode

Lookfantastic – Discover Something Beautiful October

Discover something beautiful every month! Lookfantastic ger oss under tre månader en limited edition kollektion i guld.

En ny månad och Lookfantastic fortsätter att överraska oss med boxarna. Denna månad har Lookfantastic valt att göra om designen på boxen. En vit med snygg gulddekor får den att kännas väldigt lyxig. Men det är inte bara i oktober som vi får njuta av en vacker box, utan i november och december fortsätter Lookfantastic att leverera boxar i guld. En vinterkollektion i guld!

Innehållet i boxen strålade samma lyx som designen. En månad jag faktiskt är väldigt nöjd med hela innehållet och ser fram emot att testa allt. Och när jag tänker efter så tror jag att det smitit med en extra produkt. En av produkterna finns inte med i broschyren över månadens produkter och jag kan inte hitta någonstans på hemsidan om att man skulle få en extra. Men jag är inte ledsen för det. Produkten kommer användas, ikväll faktiskt redan.

Gillar verkligen alla produkter denna månad och dom kommer i passande storlekar. Det känns lyx rakt igenom, håller ni inte med? Märkena är kända vid detta lag men själva produkterna är för mig helt nya att få testa.


ELEMIS 
Hydra-Balance Day Cream

Jag har testat några av Elemis produkter och varit nöjd hittills så jag tror nog att denna produkt kan få mig på fall. Lukten är bekant men kan inte riktigt koppla den.


MURAD 
– AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Den här ser jag verkligen fram emot att testa. Har hört så mycket bra om dessa AHA/BHA produkter. Doftfri.


PERCY & REED 
– Volumising Smooth Sealed and Sensational No Oil Oil

Kan detta vara min nya mirakelprodukt till håret? Mitt hår ser ut som regnbågen och behöver lite kärlek tills färgerna bleknat helt. Flaskan är i mjukplast så den är lätt att ta med på resande fot.


NUXE 
– Rêve de Miel Hand and Nail cream

Min nya favorit i handväskan. En hand och nagelkräm som inte lämnar en äcklig hinna eller känns för fet. Doften är mild och ljuvlig.


LOOK GOOD FEEL BETTER 
– Eye Shading Brush

Borstar kan man aldrig få för många utav. LGFB är en ända worldwibe cancer välgörenhet som ger praktiskt stöd för kvinnor och tonåringar som kämpar med de synliga biverkningarna av sin cancerbehandling. 12% från alla borstar dom säljer doneras till LGFB. (Look good feel better – Supporting women with cancer)


MONU 
– Firming Moisturiser

Krämen som skall motverka mina fina linjer. Jag kommer aldrig se gammal ut!


BALANCE ME 
Radiance Face Mask

Här har vi månadens bonus produkt. En ansiktsmask som jag verkligen ser fram emot att prova.

Jag är som sagt väldigt nöjd med månadens box och är otroligt glad över att jag valde att stanna kvar några månader till. Om november och december överraskar lika bra så kommer jag troligen att stanna kvar även nästa år. Ska försöka se om jag kan hitta lite av dessa märken nu när jag åker till London, kanske är billigare där även då pundet står extremt högt nu.

Som jag berättade föra månaden redan så kommer Lookfantastic att släppa en adventskalender den 1 november. Priset ligger på ca 900SEK men har ett värde över 3000SEK. Adventskalender går i samma lyxiga guldtema som boxarna nu i vinter. Jag är fortfarande väldigt sugen på att köpa en men har inte bestämt mig, det är väldigt mycket pengar men säkert en häftig kalender.

11158824-7954332629836101

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.