Skönhet & Mode

Lookfantastic – Discover Something Beautiful November

Lookfantastic - Discover Something Beautiful November

Discover something beautiful every month! Lookfantastic ger oss under tre månader en limited edition kollektion i guld. Och nu är det äntligen dags för box nummer 2.

En ny månad och Lookfantastic fortsätter att överraska oss med boxarna. Denna månad är det box nummer två av dom tre specialdesignade boxar. En vit med snygg gulddekor får den att kännas väldigt lyxig.

Lookfantastic - Discover Something Beautiful November

Det är verkligen som lilla julafton när denna box landar i brevlådan. Men vet verkligen inte vad den kommer att innehålla,  inte ens hur många produkter som gömmer sig där i. Variationen bland märkena är bra och det är inte ofta jag får produkter jag redan provat. En riktigt trevlig liten box med andra ord.

Lookfantastic - Discover Something Beautiful November

BELLÁ PIERRE – Mineral Lipstick Ruby Red
Jag tror helt enkelt att det är ett tecken att jag skall börja bära röda läppar. Gillar verkligen deras läppstift när det kommer med en doft av vaniljsocker. Klar röda läppar som smakar vanilj!

KORRES – Santorini Vine Shower Gel
Med en doft av gele godis tror jag det kan bli riktigt trevlig i duschen.

OLE HENRIKSEN – Empower Foaming Milk Cleanser
Precis vad jag letat efter, behöver verkligen något att rengöra ansiktet med nu. Denna produkt skall vara fylld med nyttigheter för ansiktet. Känns som detta kommer bli en produkt jag skriver ett separat inlägg om när jag fått prova den några gånger.

DR PAWPAW – Tinted Ultimate Red Balm
En limited edition inför jul. En produkt för den som inte vågar sig på riktigt röda läppar men vill få till en liten nyans eller behöver kanske lite mera färg på kinderna. Tuben är en multiprodukt på bara naturliga ingredienser.

REN – V-Cense Youth Vitality Day Cream
En anti aging dagkräm är alltid välkommet hos mig. Denna lilla tub är en produkt som jag ser fram emot att prova så fort jag är klar med månadens hudvårds test.

KEBELO – Enriching Masque
Ett nytt märke för mig med min nya favorit produkt. Hårmask, man gör det allt för sällan helt enkelt. Jag skall bli kvitt mitt torra skandinaviska hösthår med denna produkt tänkte jag.

Lookfantastic - Discover Something Beautiful November

Jag är rätt nöjd med månadens box. Det är produkter jag inte testat tidigare om man bortser från läppstiftet. Har inte provat just den nyansen men märket. En bra blandning faktiskt måste jag säga även om det var två läpp produkter, dock olika syften kanske.

Har du fått denna box, i så fall vad tyckte du?

Lookfantastic November 2015

Lookfantastic.se är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Lookfantastic.se har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.