Skönhet & Mode

Lookfantastic – Discover something beautiful Augusti

Det är mirakel och underverk som gäller för Lookfantasic Augusti. Även fast vi redan tagit oss över till September så kommer ni få njuta lite av Augusti idag.

Det är lite med blandade känslor jag tar mig igenom månadens box. På något sätt känns det som att dom börjar få ont om produkter nu. Dom första boxarna jag fick så var det alltid massa fullsize produkter och blandade användningsområden. Självklart kommer jag ge mig på alla produkter och se vad dom kan göra för just mig.

Pudret från Bélla Pierre har förmodligen den produkt jag kommer använda mig minst av. Var och varannan månad kommer en liknade produkt från Glossybox och dom hamnar även dom i lådan över icke använda produkter. Två mirakelprodukter till håret under samma månad gör det svårt att bestämma vilken man skall börja använda.

Lookfantastic Augusti 2015-9

BÉLLA PIERRE COSMETICS – Cosmetics Shimmer Poweder
Ett löspuder med massa skimmer i en mjölkvit nyans. Känns som en repris från Glossybox.

OMOROVICZA – Quenn of Hungray Mist
En facemist i miniformat. Kan vara en snabblösning att slänga ner i handväskan nu när värmen verkar stanna lite längre. En rosdoft som tyvärr kan vara lite svår.

ALTERNA HAIRCARE – Caviar CC Cream
En lyxig CC cream till håret är nog ett måste bland lyxiga hemma spa i vinter.

BEAUTY WORKS – 10-in-1 Miracle Spray
En mirakel spray till håret. Så det inte CC cream ovan kan hjälpa tar denna spray och fixar?

RIMMEL – Wonder´Full Wake Me Up Mascara
En mascara kan man aldrig få för många utav. Denna produkt behöver ingen större presentation.

EVE LOM – Cleanser Summer Ready Complexion + rengörningsduk
En rengörings kräm som skall passa alla hudtoner.

Nästa månad firar Lookfanstic 1 år och firar detta med massa presenter. Så jag kanske håller mig kvar en månad till eller två för att se vad som erbjuds i september. Kanske hittar jag något roligt märke som jag fastnar för och kan köpa när jag åker till London i oktober.

Har du testat denna beautybox?

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.