Lookfantastic - Destination Beauty
Skönhet & Mode

Lookfantastic – Destination Beauty

“Get ready to go global with your beauty routine this March!”.

Först och främst vill jag säga, wow vilken härlig box Lookfantastic tagit fram denna månad. Färg är något vi behöver nu för att bli lite gladare. Denna månad är en rundtur över världen som Lookfantastic vill ta oss. Nästa alla produkter kommer i travelsize vilken kan vara lämpligt om man just skall ut och resa. Jag personlige gillar travelsize så att jag kan testa fler olika produkter utan dåligt samvete. I boxen hittar vi favoriter från New York, London och Paris. Och en Elle UK fick även följa med denna månad.

Lookfantastic - Destination Beauty

FIRST AID BEAUTY – Ultra repair cream
Ett helt nytt märke för mig med en all-aroundkräm som skall bli väldigt intressant att prova. Dock är doften inte den roligaste, tvål kort och gott.
Pris: 110SEK / 56.7g

LOTTIE LONDON – The Angle Brush
En rosa snedställd skuggpensel. Kan man inte få för många av och ett nytt märke är alltid intressant att prova.
Pris: 62SEK

CAUDALIE – Micellar cleansing water
Bra med en travelsize så jag kan ta med mig på resa snart och se vad den kan göra för mitt ansikte.
Pris: 233SEK / 400ml

Lookfantastic - Destination Beauty

NUXE – Crème Prodigieuse Anti Fatigue Moisturising Cream
Jag är snustorr i ansiktet nu och behöver all hjälp jag kan få. Och får man anti-stress på köpet så är det bara ett plus. Gillar doften så jag ser fram emot att börja testa denna.
Pris: 257SEK / 40ml

REVLON – Colorburst Lip balm
Nylanserad läppenna, nyans 105 Demure réservée som är den perfekta vardagsglossen. Tyvärr höll den på att flyga in i väggen då jag kämpade som tusan för att få bort all plast. Har fortfarande inte orkat få bort allt men den går att använda. Väldigt krämig och en svag doft av mint gömmer sig under korken.
Pris: 98SEK

CODAGE – Moisturizing Mask
Jag har blivit väldigt svag för masker så denna ser jag verkligen fram emot att testa. Eller så kanske jag spar den till en spa kväll i påsk på landet.
Pris: 514SEK /50ml

Lookfantastic - Destination Beauty

Jag gillade innehållet denna månad även då det inte var den bästa. Alla produkter kommer att testas och troligen kommer ni ser mer av dom här i bloggen. Hittar jag något riktigt bra så berättar jag självklart om det. Enligt min mening så utvecklas Lookfantastic hela tiden. När jag började prenumenera på denna box så fick man med en liten fyrkantig broschyr där det stod kort om varje produkt, idag för man med en lätt tidning som har mer fakta om produkterna och lite annat skoj. Extra roligt dom senaste två månaderna är ELLE som följer med tycker jag.

Lookfantastic - Destination Beauty

Har du fått denna box, i så fall vad tyckte du?

Lookfantastic.se är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Lookfantastic.se har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Oh darling, let´s be adventureous!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.