Lookfantastic December LFXmas
Skönhet & Mode

Lookfantastic December LFXmas

2016 han inte med alla beautyboxar, vi startar därför 2017 med Lookfantastic December LFXmas. En gnistrande box i rosé som skall se till att göra vårt nya år vacker både på insidan och utsidan.

Vi avslutade 2016 med en box så jag tänkte att vi startar 2017 med en box. Två helt olika märken men ändå samma. Lookfantastic December LFXmas är årets sista box och en gnistrande sådan i rosé.

Lookfantastic December LFXmas

En bra blandning bland produkterna denna månad. Börja 2017 med att ta hand om kroppen är helt rätt tema. En lyxig blandning helt enkelt!

Lookfantastic December LFXmas

ILLAMASQUA Hydra Veil Primer (375SEK / 30ml)
Månadens störta snackis bland produkterna. Den skall vara en väldigt speciell primer och du behöver ytterst lite när du skall applicera den. Kommer min bas bli magisk med denna under tro? Vi skall se vad den går för och återkommer lite senare med resultat. Spännande!

Lookfantastic December LFXmas

PHILIP KINGSLEY Elasticizer (170SEK / 75ml)
Jag vet inte riktigt om detta var en produkt för mig. Den skall släta ut och göra håret smidigt. Inte precis vad mitt hår behöver nu. Men att det har extra solskydd och är återfuktande skulle vara en anledning till att jag skulle kunna använda det. Jag kanske ser ut som en blöt hund efter en kur med denna. Värt att testa? 

Lookfantastic December LFXmas

BALANCE ME Pure Skin face wash (188SEK / 125ml)
Här har vi en produkt som alltid kommer till användning. Denna skall vara väldigt mild men ta bort allt smink och smuts utan att vara uttorkande. Innehåller verken petroleum eller sulfat. Kanske tar jag med mig denna till landet imorgon för att se hur min hy tar emot den.

Lookfantastic December LFXmas

BUBBLE TBath Bomb (36SEK )
Blev så glad när jag såg denna samtidigt som jag vart lite besviken. Jag använder ju inte badbomber men älskar detta märke då jag använder deras badolja just nu. Och faktiskt med exakt samma doft som badbomben. Hibiscus och acai berry te doftar amazing. Lurade med mig sambon i mellandagarna att ta ett bad och använde just då denna. Lite besviken faktiskt. Trodde den skulle ge ifrån sig effekt och färg a la Lush. Men icke! Doften var det absolut inge fel på, den fanns där utan att ge någon av oss huvudvärk eller andnöd. Kändes dock lite konstigt att sitta i ett bad med blekrosa vatten.

Lookfantastic December LFXmas

SKIN REPLUBLIC Caviar and coq10 face mask (82SEK / 25g)
Anti-ageing ark mask tackar vi för. Vaknade upp 2017 med vita strån i bryna så jag behöver verkligen något som hjälper mig att stoppa åldrandet! Jag är annars ett stort fan av ark masker och ser verkligen fram emot att testa denna. Fylld med nyttigheter kan jag kanske få behålla lite färg i både hy och strån under 2017. Denna är inte testad på djur vilket kanske skönt att veta innan man öppnar förpackningen.

Lookfantastic December LFXmas

MELLOW COSMETICS Madness Lipstick 
Ytterligare en produkt jag absolut inte tackar nej till. Börjat bli riktigt beroende av läppstift och för varje dag som går blir jag mer och mer kär i mörkare och kraftigare färger. Denna kommer absolut användas. Gillar även att den är matt. Sluta aldrig tillverka matta läppstift tack!

Favoriterna i denna box är faktiskt Mellow Cosmetics och Skin Republic. Två produkter jag ofta använder men aldrig testat just dessa märken. Skall bli intressant!

Det här blir faktiskt min sista box som jag visar er här på bloggen. Jag började med dessa boxar långt innan Lookfantastic kom till Sverige. Då var det kul att få testa produkter som inte fanns överallt här i Sverige och framförallt så fanns inte boxarna på alla bloggar. I slutet på 2016 avbröt jag flera box prenumerationer och tänker nu bara fortsätta med dom eller den som jag verkligen gillar och får ut något utav.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.