Hälsa & Livsstil

London Calling

london

Väldigt väldigt snart sitter jag på ett flyg till London! Det är nästan precis ett år sedan jag var där som Beauty in Bloom. Denna gång åker jag ditt som en ny blogg och ser verkligen fram emot att supa in massa ny inspiration.

Jag är så sjukt taggat! Så jag hoppas verkligen inte att jag kommer hem besviken över att jag inte shoppat något. Ett måste är Primark och Superdrug, så lite shopping kommer jag förmodligen komma hem med med. Men jag skall även försöka mig på Evans, New Look, Next och Kiko. Har ni några tips på bra butiker? Det kan vara allt från skönhet till plus size kläder.

Skall även försöka hinna med lite sightseeing och pubbesök. Har en otrolig tur att jag fick tag på ett hotell vid Marble Arch så det är gångavstånd till Oxford Street. Jag tippar på att jag kommer ha väldigt ont i fötterna på söndag kväll och en plånbok som ekar.

Då jag är otroligt svag för både choklad och döskallar skall vi ta oss till Carnaby Street och besöka Choccywoccydoodah. Har ni sett den serien på TLC? Man blir chokladberoende av att se den serien, och vilka produkter dom tillverkar. Shit! Det skall bli väldigt skoj att besöka det där ställen även om man inte kommer ha råd att köpa med sig något. Håller också tummarna för vackert väder på lördag då vi skall besöka The Orangery – Kensington Palace för lite afternoon tea.

Och det är nog lika bra att jag säger det nu. Eftersom jag fullspäckat schema under hela resan kommer jag troligen vara lite dålig på att blogga, MEN ni kommer kunna följa mig lite mera på Instagram så missa inte mig där.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.