Hälsa & Livsstil

London by slow wifi

Jag trodde verkligen att jag skulle lyckas blogga en hel del från London. Men så fel man kunde ha. Igår fick jag nämligen sitta på en pall intryckt mot hotellrumsdörren för att ens få signal på mobilen. Idag har vi fått nytt rum 4 våningar upp och har utmärkt wifi.

  
Men orken och tiden till att skriva och ladda upp mer bilder än så här blir det inte just nu. Vi shoppar, åker kommunalt och fikar. Imorgon mera shopping och lite afternoon tea. 

Om jag är dålig på att uppdatera här så finns jag som sagt på Instagram. Och jag livar att uppdatera bättre efter helgen. Just nu får jag mjölksyra i armen bara av att hålla i telefonen…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.