Hälsa & Livsstil

London by Instagram

Ingen har väl missat att jag tillbringade veckoslutet i London. Nästan på dagen ett år efter att jag var där sist.

Denna gång åkte jag utan en lång inköpslista. Jag hade ett krav som jag inte tänkte lämna London utan och jag fick faktiskt med mig hem. Pyjamasen från Primark (som jag berättat tidigare bor jag i min från förra året) vart två stycken. Det är något speciellt med dom jämnfört med dom som finns att köpa här i Sverige. Kan tyvärr inte sätta fingrarna på vad.

Följer du mig inte på Instagram så följer en snabb genomgång av min weekend!

London by Instagram

1. Självklart vart det en Glamour så fort jag landade så man kunde uppdatera sig lite om engelska skönhetsvärlden. 2. Fredagmorgon begav vi oss till Primark för att slippa så mycket folk. En Star Wars tshirt fick följa med mig hem. 3. Lite längre ner på Oxford Street bosatte jag mig på Simply Be Fashion och provade en cool klänning, den fick dock stanna kvar i butiken. 4. Benefit UK på Carnaby Street lyste vackert upp med sin 50tals inspirerande inredning. 5. Afternoon tea på Kensington Palace Orangery. Otroligt läcker servis som jag gärna plockat med mig hem. 6. Jag lyckades få mig en #groupie med mor och far på Marble Arch. 7. Hade liiite svårt att packa inför hemfärd. Nytt handbagage fick inhandlas och fick dessutom låna plats i både mor och fars resväskor. 8. En Selfie i Hyde Park med vackra höstträd i bakgrunden. 9. Min läsning under hela resan föll självklart på Digital Succé med Frida Boisen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.