Locktång – en djungel bland verktygen

Locktång - en djungel bland verktygen

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Jag vill få till det med snygga lockar i håret men vet inte vad jag skall välja, det är rena djungeln för än där ute som nästan aldrig använder stylingverktyg. Kan ni hjälpa mig?

Jag har testat rullar och papiljotter om nätterna men det slutar alltid med att jag antingen inte fått en blund under hela natten eller att jag vaknat mitt i natten och slitet ur alla rullar. Så jag är i ett stort behov av en locktång. Det behöver absolut inte vara något avancerat utan bara kan göra lite snygga lockar.

Det är snart dags för årets gala (Daisy Beauty Award gala) och då vill jag självklart vara fin i håret oavsett vilken hårfärg jag nu kommer ha. Kan inte bestämma mig om jag skall fortsätta med lila eller gå tillbaka till brunt. Men det var locktång vi skulle prata om. Mitt hår är rätt tunt så det behöver troligen ingen super maskin för att få till lockar, och det är endast till axlarna så det tar inga evigheter heller att fixa till. Nu är den stora frågan, vilket märke och produkt skall jag satsa på??

Dessa har jag tittat lite extra på, men har ingen som helst aning om dom fungerar för mitt hår eller om det bara är slöseri med pengar. Vad har ni för tips?

Locktång - en djungel bland verktygen

| 1. Remington Pro Big Curl* | 2. Philips Easy Natural Curler* | 3. ghd nocturne soft curl tong* | 4. Remington Dual Curl* | 5. Remington Your Style Styler Kit* | 6. KISS Instawave Automatic Curler* | 7. MiniWand Ceramic Curlin Iron Mini* | 8. ghd nocturne creative* | 9. Remington Keratin Protect Auto Curler* | 10. Lyko Curling Iron Multi* | 11. Babyliss Curl Secret Ionic 2* |

Det finns så många fler märken och produkter att välja på så jag vet som sagt inte vad jag skall titta efter. Alla ser ju egentligen likadana ut tycker jag, eller är det bara jag som tycker det?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.