LM Event & Tappakilon.se nere i Göteborg
Hälsa & Livet

LM Event & Tappakilon.se nere i Göteborg


Foto taget av FotoLiselotte

En dag i Göteborg med LM Event och Tappakilon.se, ja såg min lördag ut denna helg. En trevlig workshop och goa tjejer och lite bubbel.

Det hade inte blivit många timmar sovandes under veckan, eller egentligen inte sen i oktober. Men just denna helg gjorde det inte så mycket att sömnen fick bli en bristvara. Lördagmorgon i början på december kliver en yrvaken zombie  upp och gjorde en sig i ordning för att ta sig mot Arlanda. Där väntade flyget ner till Göteborg på mig. Jag skulle få spendera dagen nere i Götet med ett gäng underbara och inspirerande tjejer.

Då jag var lite för tidig så passade jag på att bosätta mig på Joe and Juice för lite frukost och bloggande. Har hittat mina favoriter där och har då lite svårt att testa något nytt, måste dock se till att göra det snart. Fick faktiskt mig en smörgåsgrill i julklapp så jag kanske kan lyckas göra en och annan smörgås hemma nu.

LM Event och Tappakilon.se nere i Göteborg
Foto taget av TessochLex

LM Event och Tappakilon.se

Vad skulle dagen egentligen handla om, för jag åkte inte ner till Göteborg för att sitta och äta frukost hela dagen. Mitt mål med resan var ett besök till Scandic Rubinen där LM Event och Tappakilon.se skulle hålla en workshop. 10 inbjudna bloggare skulle under några timmar få lära sig en massa nytt om sociala medier.

I somras besökte jag Västerås för att vara med på en workshop som LM Event hade hand om och då det var så himla trevligt vart jag väldigt glad när jag fick komma på detta. Lärdom är inget man skall tacka nej till om man vill hänga med och lära sig nya saker.

Föreläsare under dagen var Annika som driver bloggen Himmel och Pannkaka, men även jobbar som Product and Sales Advisor på Eucerin. Emma som driver Göteborgs störta blogg På Smällen och Enklaknep Johanna som är webbutvecklare. Tre mycket intressanta föreläsare som gav mig så mycket inspiration och motivation till att driva denna blogg ett steg längre. Jag fick träffa massa härliga människor och ser verkligen fram emot flera besök ner till Göteborg. Med oss hem fick vi en gedigen goodiebag. Massa roliga produkter som kommer testas och läggas upp här på bloggen.

LM Event & Tappakilon.se nere i Göteborg

Presentkort – Salong Oss, Proteinbars & Proteinpudding – Bareballs, Engergiboll – Juicekällan NK, Provträning – Fysiken Gbg, Feeling massageoljeljus & Valnötshandcreme – Dermoshop, Makeup Mist & Set & Blush Palette Light – E.L.F Cosmetics, Värdebevis – Boulebar, Hairmist – Rapunzel Sweden, Kokosvatten Pineapple & Lemonad – Vita Coco, A4 Poster – Lo Art Design, Armband “Saving hearts” – Christyle, Thicker, Color Preserving Shampoo & Conditioner – Vision HairCare, Dagspass till OCR Ninja Center  – OCR Ninja Center, Jules Destroyer kex – Smakbox

Resan hem

Tåget hem var tänkt att vara en lugn stund men samtidigt skulle jag få en hel del gjort på bloggen. Strax efter vi lämnat Göteborg Centralstation satte jag igång datorn och skulle börja fixa lite, inte många minuter senare känner jag av åksjukan. Något jag aldrig drabbats av tidigare, verken på tåg eller i bil. Lutande mig tillbaka och blundande för att få illamåendet att sluta. Vaknade upp en timme senare och mådde otroligt bra igen, dock med sjukt torr hals. Kan man snarka med stängd mun?

Tack tjejer för en otroligt trevlig och givande dag! Nu när 2017 börjar närma sig så har jag otroligt mycket i bagaget som jag kommer ha nytta utav!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 27 december 2016 at 17:30

    Åh så sjukt kul att du kom ända från Stockholm verkligen!! Jättefint inlägg Annika as always =) Ser fram emot att träffas igen då vi kanske får lite mer tid till att prata;)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.