LM Event Goodiebag

LM Event Goodiebag

Föreläsningar, middag, bowling, mingel, spa och till sist en massa goodiebags. Självklart avslutas helgen i Västerås med massiva goodiebags!

Ni har läst om det här förut men nu tänkte jag avsluta denna kväll med ett inlägg från helgen i Västerås med att visa vad vi fick med oss hem. Det är inte alltid jag visar vad en goodiebag innehåller men känner att dessa var för bra för att inte göra det. Så mycket olika sorters produkter som jag verkligen ser fram emot att använda nu under hösten. Några produkter är riktigt bra och jag vart förvånad över att vi fick dom. Så även detta inlägg kommer bli en bildbomb!

Vi går först ut med otroligt coola sneakers från Scorett  och dom redan omtalade hörlurarna från Audiofly. Riktigt snygga båda produkterna!
LM Event Goodiebag
Söta servetter och sugrör från Linas Glädjeyra och även söta muffinsformar från Meandi International AB. Ser framför mig ett söt litet kalas eller så blir dessa perfekt till min planerade afternoon tea lite längre fram.
LM Event Goodiebag
Här har vi en produkt från Organicup jag tidigare inte kommit i kontakt med men hört en hel del. Varit nyfiken i omgångar men inte riktigt vågat ta steget fullt ut. Nu är det dock på tiden att jag testar och ser över om denna är så bra som alla säger. Testar man inte så får man inget veta.
LM Event Goodiebag
En hel del spännande skönhetsprodukter fanns även med! Mascara från Palina, Lipgloss och Hand wash från Dermosil, hårvård Apolosophy Apoteket hjärtat , Lip balm från Rosenserien och en deo från Dove.
LM Event Goodiebag
Säkerheten är viktigt och dessa tre produkter blev jag väldigt glad över. Ja eller det är inte bara säkerhet utan hjälpredor. Karbinhakar från Ulrika Nordenstam skall nog få mig att ha bättre koll på nycklar och andra tillbehör. Smart reflex från Smartinthedark. Denna produkt kommer ni få se mer av i bloggen längre fram. Gillar den skarpt!
LM Event Goodiebag
Jo men självklart fick vi en del godis. Kaffe och choklad från Starbucks, energyshots från Igo Energy och smaskiga beans från Jelly Belly.
LM Event Goodiebag
Strandbadlakan Del Mar från Vinga Of Sweden och praktiskta Blueapple som förlänger hållbarhet frukt & grönt. Skall bli intressant att prova dessa och se om mina grönsaker håller sig bättre. Har en tendens att få slänga en massa grönt hela tiden.
LM Event Goodiebag
En hel uppsättning av tandvård Brilliant Smile från Dentalisten!
LM Event Goodiebag
En hel drös med rabattkoder fanns med bland alla produkter. Sånt gillar vi! Och självklart delar jag med mig av några. (se längst ner i inlägget) Yoga World och Hälsa & Fitness, Poster från Plotta och här ser ni den lilla poster / kort från Rosa Prinsessan. Vi fick även presentkort från Mathem.se som jag har använt under helgen, dock har inte leveransen kommit ännu så jag kan visa er. Ett presentkort på Cocoo.se har även utnyttjas i helgen som kommer upp på bloggen så fort jag mottagit leveransen. En annan spännande produkt som jag fått via denna goodiebag är en e kurs i “Mindful Eating för Gottegrisar” som jag tänkte försöka mig på i 14 dagar.

LM Event Goodiebag

Häftiga saker vill jag lova. Nu är det till att börja känna, klämma och testa allt. Vet bara inte riktigt vart jag skall börja. Skorna och lurarna kommer jag mycket troligt testa redan imorgonbitti när jag går till jobbet. För även om det inte är mörkt och höst så är det trevligt mycket med bra ljud i öronen och schyssta skor på fötterna.

Rabattkoder:
Amazingart By Kim 15% på valfri behandling
Nails by Lina, 15% på valfri behandling
Audiofly, 25% på hörlurar

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.