På Bordet

Ljusglimtar med Smakbox…

Under min semester så började boxarna från Smakbox att skickas ut, jag la min leverans så den skulle komma dagen efter min hemkost så jag skulle få vara med om lilla julafton själv. Ja för det är verkligen som lilla julafton när Gordon ringer på dörren och levererar dessa varor. Även denna gång fick jag med “Kallt tillägg” så det blev två packet och en påse att öppna. Mannen var med på öppningen i köket och vi gick igenom alla varor tillsammans, vi var väldigt överens om att Ljusglimtar var den bästa leverans vi fått från Smakbox. Alla produkter kommer att testas och det var inget som vi kände något negativt över, eller jo kanske en då vi väldigt sällan använder just denna sortens produkt och vi fick en liknade förra omgången. Men annars topp betyg från våran sida.

Om du aldrig hört talas om Smakboxen så har jag skrivit ett inlägg tidigare som berättar mer om själva produkten. Du kan läsa om det här. Nu tar vi en titt på vad som fanns med i Balans lådan!

Innehållet i Balans Smakbox – Ljusglimtar

LINSCHIPS VITLÖK / ESTRELLAPris i butik*: 22 kr
Mitt betyg: Linschips blir bara större och större nu och det har jag absolut inget emot. Gillar linschips sedan tidigare men är lite skeptisk mot just vitlök. Men testa skall jag. 🙂

VEGANSK MAJONNÄS AIOLI / HELLMANN’SPris i butik*: 35 kr
Mitt betyg: Det är denna produkt som jag är lite små besviken över. Vi fick nämligen en stor burk mayo i förra boxen som vi inte tagit oss igenom ännu. Äter väldigt sällan mayo i detta hushåll.

PEPSI MAX MANGO / PEPSI MAXPris i butik*: 10 kr
Mitt betyg: Vågar jag ens öppna burken? Hahaha jag har så svårt för smaksatt pepsi eller coca cola. Men som sagt, jag skall prova. Skall se till att den är iskall och att jag inte ätit kryddstark mat innan så jag verkligen kan känna smaken av mango hoppas jag.

STILLA KÄLLVATTEN ÄPPLE / AQUA NOBELPris i butik*: 10 kr
Mitt betyg: Smaksatt stilla källvatten med naturligt mineralinnehåll, utan tillsatt socker, naturliga aromer och med en hög magnesium- och kalciumhalt samt ett naturligt högt PH-värde på 8,2 kan ju inte vara fel. Denna kommer nog ta slut fortare än jag tror.

MAJS & VETETORTILLA / SANTA MARIAPris i butik*: 22 kr
Mitt betyg: Till nästa tacomiddag!

ALKOHOLFRI IPA / BROOKLYN BREWERYPris i butik*: 16 kr
Mitt betyg: Är det denna jag provar till nästa taco middag med ovan produkt? Ser iallafall fram emot att smaka på denna då alkoholfri öl är något jag dricker på helgen om det skall vara något roligare i glaset.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN’SPris i butik*: 26 kr
Mitt betyg: Spännande! Skall fundera på om jag kan hitta på något roligt att laga till detta ris. Tror vi fått denna produkt tidigare men med medelhavssmak.

RÅGSNACKS / FINN CRISPPris i butik*: 25 kr
Mitt betyg: Detta är en produkt som kommer gå åt hemma hos oss. Med lite ost blir det fin fint till helgmyset.

PASTASÅS BASILIKA / MUTTIPris i butik*: 30 kr
Mitt betyg: Helt klart en produkt jag tänker använda nästa gång jag skall koka mig lite pasta.

TOMATPESTO / MUTTIPris i butik*: 33 kr
Mitt betyg: Om jag skall vara helt ärlig så har jag nog aldrig ätit pesto på tomater tidigare så jag ser fram emot att testa denna. Kyckling och denna pesto tror jag kan bli himla gott.

POLARKNÄCKE HAVRE / POLARBRÖDPris i butik*: 24 kr
Mitt betyg: Min första tanke var sommar när jag såg detta paket, vet dock inte varför. Knäcke är en stor förbrukningsvara här hemma så jag tror denna kommer försvinna i en rask fart.

CAMELINAOLJA / CAMELINA OF SWEDENPris i butik*: 109 kr (Bonusprodukt)
Mitt betyg: En väldigt trevlig bonusprodukt! 100% ekologisk kallpressad olja från kulturväxten oljedådra (Camelina sativa), kravodlad av familjeföretaget by Ranch i Sörmland.

GLUTENFRI SOJASÅS / KIKKOMANPris i butik*: 34 kr
Mitt betyg: Soja går alltid hem i köket. Trevligt med en glutenfri.

PASTA NOODLES / ROOT PASTAPris i butik*: 25 kr
Mitt betyg: En nyhet för mig, aldrig sett tidigare. Skall bli otroligt intressant att prova. Håller tummar och tår för att den är god så jag kan börja byta ut vanlig pasta eller ris till denna rotpasta.

CLASSIC SPICE MIX / EL TACO TRUCKPris i butik*: 18 kr
Mitt betyg: Tacofredag, behöver jag säga mera?

KOKOSBAR / RAWBITEPris i butik*: 24 kr
Mitt betyg: Kokos är en stor favorit hos mig så denna slinker ner snart tror jag. 100% ekologiskt, veganskt, gluten- och laktosfritt där sötman kommer från frukt.

ZERO SALT BULJONG / KNORRPris i butik*: 17 kr
Mitt betyg: Är det inte saltet man vill åt? Men jag gillar konceptet och kommer använda denna nästa gång för att se om det är något jag kommer ersätta dom vanliga tärningarna med.

LÄKEROL LEMON / LÄKEROLPris i butik*: 12 kr
Mitt betyg: Säg lemon och jag är kär! Haha nä men denna tog slut innan jag hunnit packa upp alla varor. Love it!

GLUTENFRIA HAVREKEX / MCVITIE’SPris i butik*: 27 kr
Mitt betyg: Älskar dessa! Vet dock inte om jag testat glutenfria tidigare, så yay dessa kommer försvinna snabbare än ni anar.

Pris i butik*: 1141 kr (varav bonusprodukter 109 kr)

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Det här är alltså endast det som kom i Balansboxen sedan har vi “Kallt tillägg” med ytterligare 22 produkter. Helt sjukt om du frågar mig! I april kommer nästa leverans, box är fel att säga för det är så himla mycket mer än en box. Denna gång fick jag leveransen i en flyttkartong då pappkassen gått sönder lite. *skrattar*

Är det någon produkt du vill att jag testar omgående så du får höra vad jag tycker innan du går och köper den kanske?

Är du sugen på att testa Smakbox så kan du få 10% med denna kod: r6xjxq

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jeanette 3 mars 2022 at 08:29

    Polarknäcke Havre är faktiskt riktigt god. Det är ganska så milt knapriga vilket passar mig bra. Riktigt kul att de kommer ut med lite olika variationer och smaker.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.