Livet är inte alltid en dans på rosor…

När livet är en dans på rosor ser en saker på ett annat sätt, men när du varit nere och känt på taggarna så får livet en annan mening…

Idag hade jag egentligen tänkt att berätta om hur jag mått den senaste tiden. Ni har troligen mörkt av att jag varit rätt frånvarande på både blogg och instagram i perioder. Ja det har med min hälsa att göra.

Men, jag tänkte faktiskt inte lägga någon tid på det idag. Inte i detta inlägg iallafall. För just nu, idag mår jag bra och ser så fram emot att hoppa på tåget till stugan på torsdag. När jag sedan kommer tillbaka till Stockholm börjar mitt nya liv med jobb på heltid. Något jag ser fram emot väldigt mycket.

Nu har jag haft ca 1 ½ år med studier, halvtid o lite frånvaro. Det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Om mindre än 70 dagar fyller jag 40 år och då är det väl på tiden att jag kan säga att jag trivs med livet. Jag har en underbar sambo som alltid ställer upp för mig, ett hus som håller oss varma o torra året om, en katt som är segare än kola och så förhoppningsvis ett jobb jag trivs med. Mycket mer kan jag inte begära av livet just nu. Iallafall inte dom dagar jag mår bra. Och jag tror nog att jag kommer må mycket bättre redan efter påsk.

Så egentligen ville jag inget speciellt idag. Bara säga att jag är här och mår bra, just nu. Har ni några trevliga planer inför påsken kanske?

You Might Also Like

4 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Så härligt att höra att du mår bra just nu! Hoppas innerligt att det håller i sig <3

 2. Louise

  Härligt att höra ❤️ Inga speciella planer för påsken. Men det ska bli bra väder. De ser jag fram emot ?

  1. Annica

   ❤️ Underbart att våren är här nu!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.