Little Kajsa
Hälsa & Livet

Little Kajsa på väggen

Det är vardagslyx med vackra tavlor på väggarna, något jag inte alls tyckte för några år sedan. Nu önskar jag mig Little Kajsa på väggen i alla rum. Underbara illustrationer för alla smaker.

Det var inte länge sedan jag avskydde tavlor. När vi flyttade in i huset för ca 7 år sedan fick inte sambon sätta upp många tavlor på väggarna, vilket resulterade att det ekade rätt bra. Istället monterade vi upp tavellister där vi placerade kokböcker och lp skivor. Ju mer tiden gick desto mer känsla fick jag för det där med tavlor och det droppade in mängder av tavlor i alla rummen. I dag har vi ingen ledig vägg i verken kök eller vardagsrum. I trapphuset har vi monterat upp massa olika tavlor, presenter, arvegods och faktiskt några vi köpt. Här skall det pyntas med massor av olika rammar och motiv är tanken.

Little Kajsa på väggen
Foto är lånat ifrån Little Kajsa

Även då jag inte är så jätte förtjust i tavlor så älskar jag design och fått upp ögonen för en tjej som gör underbara illustrationer. Äger idag två av hennes verk men hoppas på att äga fler i framtiden. Än så länge hänger dessa två tavlor i mitt arbetsrum men jag tror jag skall få till det med några tavlor i dom andra rummen.

Anna, illustratör och grundare till Little Kajsa har på något sätt  träffat mitt i prick på många av hennes illustrationer. Så vackra och enkla. Hon har även börjat sälja brickor och coasters med sina illustrationer. Funderar starkt på att beställa en omgång coaster så att jag slipper använda sambons Toto coasters. Det finns posters som passar i alla rum. Kanske denna i tvättstugan eller denna i köket

Lizette är helt underbar, denna vill jag ha hängandes ovanför min sminkhörna med dom andra två tavlorna. Embrace och Be your own skulle jag vilja ha på sovrumsväggen. Perfekt motivation att se varje morgon när man vaknar.

Little Kajsa finns hos flera återförsäljare för den som inte vill eller kan beställa via nätet.

Detta är inte ett samarbete eller sponsrat inlägg utan helt efter mitt eget tycke

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Glossybox Be Bold - Oktoberboxen • Daretobeyou.se 4 november 2016 at 12:30

    […] gjort oktoberboxen är nämligen Anna Andersson aka Little Kajsa. Här kan ni se vad jag skrivit om hennes posters som jag äger just nu, fler kommer det bli. Glossybox Lips som designen heter finns självklart att […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.